More

    Bătălie pentru play-off

    baschet

    După ce miercuri a întâlnit pe CSM Târgovişte, baschetul sătmărean primeşte astăzi(n.r. sambata) vizita oaspetelor de la Phoenix Galaţi. O partidă în care elevele lui Petru Eleş au o singură variantă: victoria.

    Înaintea partidei, oaspetele ocupă locul şapte, iar gazdele locul opt, însă se află la egalitate de puncte, CSM-ul având un meci mai puţin disputat. O victorie astăzi asigură calificarea în play-off a jucătoarelor noastre. În ceea ce priveşte lotul CSM-ului, lipseşte în continuare Cristiana Cutaş, care nu s-a refăcut complet după accidentarea de la genunchi. De cealaltă parte, la Galaţi nu va evolua fosta jucătoare a grupării sătmărene, Florentina Ardeleanu, şi Andra Ionescu.

    „Ne aşteaptă o confruntare importantă cu echipa din Galaţi. Dacă vom învinge avem asigurat locul în play-off. Nu va fi uşor să obţinem această victorie, dar fetele îşi doresc să câştige întâlnirea“, a spus Petru Eleş.

    În tur, gălăţencele s-au impus la mare luptă, cu 74-69, însă pe teren propriu gruparea sătmăreană este una greu de învins, ea pierzând doar în faţa echipelor care se bat la cîştigarea titlului naţional.

    Partida din această seară, de la ora 18.00, de la sala LPS, este arbitrată de Istvan Bertalan din Cluj Napoca şi Cristian Trofim din Timişoara, în timp ce comisar FRB a fost desemnat Radu Bucerzan, tot din Timişoara.

    Programul etapei a 21-a din Liga Naţională:
    CSM Oradea – CSM Târgovişte 49-112
    U Cluj – CSBT Alexandria
    Rapid – Olimpia Braşov
    CSM Satu Mare – Phoenix Galaţi
    CSU Alba Iulia – Nova Vita
    ICIM Arad – Sepsi Sf. Gheorghe

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE