More

    uta

    Olimpia va întîlni UTA Arad, sâmbătă de la ora 11, în primul meci oficial din 2014. Chiar dacă arădenii se confruntă în continuare cu probleme financiare iar disensiunile între conducători şi suporteri sunt la ordinea zilei, meciul nu se anunţă a fi unul foarte simplu pentru trupa lui Csik.

    UTA a schimbat antrenorul în această iarnă. A plecat controversatul Trică şi s-a întors Adrian Falub iar la nivelul lotului au apărut de asemenea o serie de modificări, UTA aducând pe ultima sută de metri doi stranieri.

    E vorba de argentinianul Maximiliano Laso și nigerianul Ibrahim Olalekan Babatunde. Despre primul se știa că va reveni la Arad, dorind să lucreze, din nou, cu Adrian Falub, după ce în turul campionatului a evoluat doar opt meciuri la echipa din țara sa natală, Union Santa Fe, retrogradată la finele sezonului trecut în liga secundă argentiniană (Primera B Nacional). Celălalt jucător este nigerianul Babatunde, un atacant care a evoluat ultima dată la letonii de la Daugava Daugavpils. În 23 de meciuri, atacantul de 1.83 metri și 29 de ani a marcat de opt ori, fiind coleg cu Daniel Ola, fostul căpitan de anul trecut al campioanei Letoniei.

    La echipă a revenit şi Ştefan Mardare, un jucător ofertat în această iarnă de o echipă din Kazahstan.

    De remarcat că UTA a disputat ultimul amical înaintea partidei cu Olimpia, în Ungaria la Gyula, unde a învins clar cu 4-0 pe Bekescsaba. Înaintea întîlnirii de sâmbătă, UTA ocupă locul 11 cu 11 puncte, în vreme ce Olimpia e pe opt cu 18 puncte.
    UTA are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, în vreme ce galben-albaştrii vor în play-off.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE