More

    Scurtcircuit sub Feleac!

    eniko-laza

    După evoluțiile bune cu Galați, Târgoviște sau Arad, baschetbalistele de la CSM Satu Mare au capotat inexplicabil , sâmbătă, la Cluj Napoca, în duelul cu mai slab cotata Universitatea.

    U Cluj Napoca s-a impus cu 80-69 după un meci decis practic în sfertul patru când gazdele au rupt echilibrul cu un parțial de 17-0.  Cu Kajdacsi și Jones în prim- plan, clujencele au profitat la maxim de apatia în apărare a fetelor noastre. Gazdele au avut opt reușite de trei puncte numai în prima repriză, în vreme ce, pentru CSM, Andreea Orosz avea să înscrie primele puncte de la distanță abia în minutul 37 cînd jocurile erau deja făcute.

    Eni Laza n-a mai fost nici ea în ”apele ei”, s-a și accidentat la mijlocul primei reprize și în ciuda eforturilor de a reveni în partea a doua jocul nu i- a mers. Iar fără conducător CSM-ul a jucat fără orizont , doar sfertul trei mai salvând ceva din prestația palidă a fetelor noastre.

    Un duș rece venit în prima zi de primăvară. O înfrângere, prima a CSM-ului într-un meci oficial în fața Clujului, care din fericire nu afectează obiectivul echipei. Dar care sperăm că le-a convins pe fetele noastre că niciun meci nu e dinainte câștigat indiferent de locul ocupat în clasament de adversar. Iar socoteala de la Satu Mare nu s-a mai potrivit cu cea de la Cluj…

    CSM Satu Mare rămâne pe locul șapte și va întâlni vineri de la ora 18 acasă pe Danzio Timișoara! Judith Kajdacsi a fost cea mai bună jucătoare de pe teren cu 20 puncte marcate , 12 recuperări și 2 pase decisive. Jones de la gazde și-a trecut și ea în cont 20 de puncte iar sătmăreanca Ferenczi a reușit 16 puncte. De la CSM Satu Mare din nou Andreea Orosz a marcat cele mai multe puncte, 22, Wampler-15 și 8 recuperări și Laza -11.

    ”Am avut un meci greu cu Aradul cu 48 de ore înainte și nu ne-am revenit fizic la parametrii normali. Așa se face că deși am condus 30 de minute, n-am mai ținut ritmul și am căzut fizic în sfertul patru, iar parțialul de 0-17 nu l-am putut opri nici cu trei time out-uri. Aici e și vina mea, am fost și eu neinspirat. Per total am greșit cu toții punând ștacheta prea sus după câteva victorii frumoase și importante. Felicit echipa din Cluj care a arătat că locul real e mai sus în clasament”, a spus antrenorul CSM –ului, Petru Eleș.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE