More

    Duminică plină de scandaluri în judeţ

    violenta

    Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au fost solicitaţi duminică pentru a aplana trei scandaluri izbucnite pe raza judeţului. Primul scandal a avut loc la Cămârzana, unde un bărbat l-a tăiat cu un cuţit pe un alt bărbat, fiind solicitată intervenţia poliţiştilor. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că Ioan C., în vârstă de 48 de ani, în urma unor discuţii în contradictoriu cu Grigore D., în vârstă de 32 de ani, l-a tăiat pe acesta cu un cuţit la nivelul braţului drept. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale . De menţionat este faptul că la momentul producerii altercaţiei cei doi localnici din Cămârzana se aflau în stare vădită de ebrietate.

    La rândul lor, poliţiştii din Pir au fost sesizaţi prin Servicul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că aflându-se în cartierul romilor un bărbat a fost agresat. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că un bărbat, Carol B., în vârstă de 33 de ani a fost lovit cu pumnii peste faţă şi corp de către Attila B., în vârstă de 26 de ani, pe fondul unei stări conflictuale. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Tăşnad unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

    Tot duminică pe un câmp din zona localităţii Livada între doi ciobani angajaţi ai unei ferme s-a produs o altercaţie în urma căreia unul dintre ei a fost lovit. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că Nicolae S. în vârstă de 41 de ani, aflându-se sub influenţa alcoolului, a lăsat turma de oi pe o cultură agricolă, iar în momentul în care un alt cioban, Călin P., în vârstă de 33 de ani, de la fermă a încercat să scoată turma de pe acea zonă între cei doi a avut loc o altercaţie, pe parcursul căreia cel din urmă i-a aplicat o lovitură cu o bâtă în zona capului celuilalt cioban, după care agresorul a sunat la 112 şi a solicitat ambulanţa. Şi în acest caz victima a fost transportată la unitatea spitalicească. În toate cazurile poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE