More

    Ovidiu Stângă pe făraș de la CS U Craiova

    ovidiu-stanga

    Ovidiu Stângă și-a început aventura pe banca tehnică a CraiOlguței în tur împotriva Olimpiei și și-ar putea-o încheia tot după un meci cu formația sătmăreană.

    Egalul de la Satu Mare și mai ales evoluțiile modeste din primele două meciuri din 2014 i-au pus pe gânduri pe oficialii celor de la CS U iar surse din interiorul clubului din Bănie susțin că Stângă ar urma să fie înlocuit în această săptămână. În plus lui Stângă i se reproșează că ar fi pierdut controlul vestiarului și că ar fi avut o întâlnire secretă cu ”marele dușman” Adrian Mititelu.

    CSU a câştigat un singur punct din primele două etape, deşi ambele meciuri ar putea conta în play-off, fiindcă şi Olimpia Satu Mare poate intra în Top 6. CSU se află pe locul secund în serie, dar nu stă deloc bine în clasamentul pentru play-off, având evoluţii slabe tocmai în meciurile importante.

    Ferfelea dă vina pe gazon!?
    Autorul golului craiovenilor, Viorel Ferfelea, consideră că CSU ar fi meritat victoria în jocul de sâmbătă, punctând că rezultatul a fost influenţat şi de starea proastă a terenului. „Mă bucur că am marcat din nou în poarta Olimpiei Satu Mare, dar nu pot să mă bucur şi de rezultat, pentru că meritam să câştigăm. Am dominat, am avut multe ocazii, dar de fiecare dată parcă am făcut ceva în plus şi nu am marcat. Poate că şi terenul a fost de vină, era denivelat, cu smocuri de iarbă, pe alocuri era pământ… Nu vreau să dau vina pe asta, dar a contat, pentru că era destul de greu să combini. Sunt convins că puţine echipe vor reuşi să câştige la Satu Mare, e o echipă bună, experimentată, omogenă, pe care cu siguranţă o vom întâlni în play-off “, a declarat Viorel Ferfelea, pentru Gazeta de Sud.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE