More

    Ultimul meci pe teren propriu în sezonul regulat

    csm-satu-mare-4

    Sezonul regulat din cadrul Ligii naţionale de baschet feminin se apropie de final. În această seară, de la ora 18.00, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă ultima partidă pe teren propriu din această fază a competiţiei, în compania celor de la CSBT Alexandria.

    Dacă e să analizăm, a fost un campionat frumos, cu rezultate bune. De menţionat că pe teren propriu CSM a pierdut doar în faţa unor echipe cu bugete mult mai mari, Târgovişte, Arad, Sepsi şi Alba Iulia. Echipa pregătită de Petru Eleş are un bilanţ pozitiv cu echipele de la locul cinci în jos. Referitor la meciul din această seară, gruparea sătmăreană doreşte să învingă şi să continue parcursul bun de acasă.

    A fost un campionat lung, cu multe meciuri jucate la un interval scurt de timp, dar şi aşa, echipa a arătat bine şi foarte bine. Dacă în startul sezonului lumea era sceptică, până la urmă rezultatele au demonstrat contrariul, iar cu un buget mic, s-a reuşit mai mult decât se putea spera. Iar obiectivul a fost îndeplinit, calificarea în play-off fiind asigurată de ceva timp.

    „Dorim să rămânem cu un bilanţ pozitiv şi să câştigăm în faţa Alexandriei. Nu va fi uşor, este una dintre cele mai imprevizibile echipe din acest sezon. Aşteptăm lumea la sală în număr cât mai mare pentru a ne susţine“, a spus Petru Eleş.

    Partida dintre CSM Satu Mare şi CSBT Alexandria va fi arbitrată de Vlad Potra din Cluj Napoca şi Gabriela Istvan din Timişoara. Meciul începe la ora 18.00, iar intrarea spectatorilor este gratuită.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE