More

    Duel interesant la Apa

    În week-end fotbalul din Liga a IV-a s-a reluat cu etapa a 18-a. Unul dintre meciurile interesante s-a jucat sâmbătă la Apa, între Victoria din localitate, antrenată de Zoltan Ritli şi Recolta Dorolţ – antrenor Andrei Estinca. Scorul final a fost 3-2 pentru gazde, însă vântul care a suflat cu putere a creat destul probleme celor două formaţii.

    Gazdele au deschis foarte repede scorul, în minutul 3. Fostul atacant al Olimpiei, Vasilică Mihovici a deviat cu capul şutul centrare a lui Grigorie.

    Oaspeţii au egalat în minutul 12, prin Buia, plecat de la limita off-saidului, a pătruns, l-a driblat pe Şteţca şi a trimis în poarta goală. Scorul la pauză avea să fie 2-1 pentru Apa, Timoc înscrie după un corner bătut de pe partea dreaptă de Szekely.

    Victoria Apa a condus chiar şi cu 3-1, nou intratul Tulici înscriind după o fază creată de Raul Ritli, care a driblat tot şi a pasat altruist lui Tulici care şutează la colţul lung. Oaspeţii nu se predau şi reduc din diferenţă în minutul 83 prin Lihet, care trimite cu capul după o ieşire greşită a lui Şteţca. Acesta avea să fie scorul final, o victorie meritată a gazdelor şi un joc bun practicat de cele două formaţii. Au arbitrat bine Răzvan Bogdan, ajutat la cele două linii de Armin Hariş şi Zsolt Lupcsa. Observator AJF, Alexandru Gherasim.

    Apa: Şteţca – Bordac, Timoc, Raţ, Iaţu, Grigorie (60 Tulici), Szilaghi, Mihovici (78 Talpoş), Ritli, Szekely (90 Ciorcaş), Farcaş.
    Dorolţ: Oşan – Coman, Drumar, S. Mester, Maşlinca (46 Simon), Petric, N. Mester (87 Kovacs), Vegh, Buia (46 Lihet), Jakkel (77 Bumb), Bob.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE