More

    Liderii PSD mizează pe tineri

    psd

    Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, şi preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica, au precizat sâmbătă că îşi propun în continuare să promoveze tot mai mulţi tineri în diferite structuri politice şi administrative. Mesajul a fost transmis cu ocazia sărbătoririi tinerelor social-democrate, eveniment la care au mai participat în calitate de invitaţi speciali preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei Satu Mare a PSD, Paula Mare, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz. Gazdele evenimentului au fost preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, Raul Băbţan, şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Satu Mare a PSD, Ionuţ Bujor, care au confirmat faptul că tineretul social-democrat s-a îmbogăţit în ultimul an cu peste o mie de noi membri. Alături de tinerii social-democraţi a mai sărbătorit şi directorul general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Sorin Martin-Vereş, care şi-a serbat astfel şi ziua de naştere.

    Sărbătoarea noilor veniţi
    Tinerii social-democrați au organizat o sărbătoare în cinstea noilor membre social-democrate. Alături de ei au fost și liderii social-democrați, printre care preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei Satu Mare a PSD, Paula Mare, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz. Tinerii din PSD le-au dat asigurări seniorilor că vor fi la fel de implicați în campaniile din acest an ca și în anul precedent, mai ales că organizația PSD a promovat în ultimii ai mai mulți membri din rândul TSD. Printre ei, Ciprian Ardelean, care va reprezenta partidul la alegerile parlamentare pentru Colegiul 2. Ciprian Ardelean a lucrat îndeaproape cu Organizația de Tineret a PSD în timpul ultimelor alegeri parlamentare, reuşind să obţină un scor peste aşteptările multor social-democraţi. “Am dorit să le sărbătorim pe tinerele noastre din Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD în cadrul unei petreceri care să fie doar a lor. Cu această ocazie îl prezentăm doamnelor şi domnişoarelor pe colegul nostru Ciprian Ardelean, care a plecat din rândurile Tineretului Social-Democrat, ca şi candidat pentru Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. Le doresc tuturor colegelor, printre care multe sunt şi mame, o primăvară însorită, plină de bucurii, multă sănătate şi tot ce este mai bun din lume”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD, Raul Băbţan.

    Cea mai puternică organizaţie de tineret
    Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a declarat că este extrem de mândru de Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD, care se află în acest moment în cel mai prolific moment al său din ultimele două decenii. Mai exact, TSD a adus în rândurile sale nu mai puţin de o mie de noi membri, transformându-se în cea mai puternică organizaţie politică de tineret din judeţ. “Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD este o familie mai numeroasă şi mai harnică. Chiar de aceea am ales să le sărbătorim pe colegele noastre mai tinere. Adevărul este că puţini se pot mândri cu o Organizaţie de Tineret ca şi a noastră, pentru că au venit în jurul nostru circa o mie de tineri. Urmează să le dăm carnetele în cel mai scurt timp, o vom face într-un mod organizat şi festiv, sper să fie o sărbătoare a tineretului social-democrat. Vreau să le urez colegelor noastre mai tinere să aibă parte numai de bucurii, satisfacţii şi împliniri, şi le urez un sincer La mulţi ani! Eu pun un accent special pe tinerii noştri pentru că din 1990 încoace pot să spun cu mândrie că 2014 este anul în care tineretul social-democrat este cel mai numeros şi cel mai harnic şi vă asigur că va fi şi câştigător, iar timpul va demonstra că tinerii contează foarte mult. Bineînţeles, îmbinând tinereţea cu experienţa noastră, a seniorilor. Doresc să le transmit tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare că noi facem tot posibilul ca ei să fie mulţumiţi de munca noastră, de efortul nostru de zi cu zi”, a concluzionat Mircea Govor.

    De asemenea, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica, a ţinut să felicite Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD pentru faptul că reuşeşte să ofere mereu soluţii pentru Organizaţia Judeţeană, unul dintre membrii marcanţi fiind Ciprian Ardelean, desemnat candidat pentru Colegiul 2 la Camera Deputaţilor. Dorel Coica a ţinut să îl asigure pe Ciprian Ardelean de tot sprijinul său, punctând faptul că PSD are un mare atu în acest Colegiu 2.

    Silvia Spanciu

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE