More

    ”Respectul nostru, Remus Vlad!”

    remus

    La partida de vineri dintre Olimpia și FC Olt, scor 0-1, observator de joc a fost delegat clujeanul Remus Vlad.

    Fost antrenor la Olimpia în sezonul 1999-2000, Remus Vlad și-a amintit cu mare drag de perioada petrecută la Satu Mare și a recunoscut cu emoție că mai are și acum acasă bannerul dăruit de galeria Commando Oli cu mesajul: ”Respectul nostru Remus Vlad!”.

    ”A fost o perioadă frumoasă la Satu Mare. Cred că opt luni am lucrat la Olimpia și m-am simțit ca și acasă. Țin minte și acum de relația excelentă cu suporterii și de acel banner pe care mi l-au dedicat. Când am plecat acasă i-am rugat să mi-l dea mie ca amintire. Și acum îl țin printre lucrurile mele dragi din cariera de antrenor” a spus Remus Vlad.

    ”Îmi pare rău că Olimpia a pierdut azi (n.r. vineri), dar în același timp mă bucur că oamenii de la stadion au apreciat efortul echipelor și la final i-au aplaudat pe băieți. Nu pot face remarci despre joc deoarece am venit în calitate oficială…” a mai spus Remus Vlad care s-a revăzut cu drag cu o parte dintre oamenii cu care a muncit în acel sezon la Olimpia. ”Bălău mai joacă și acum, l-am văzut pe Paul Mihai, pe Năstruț, Bolba…Îmi pare rău de Nicu Marcu, fostul meu secund”, a rememorat fostul tehnician al Olimpiei.

    Corvinul-Olimpia

    La 14 ani distanță de la acea experiență, Remus Vlad recunoaște că și-ar fi dorit să mai continue măcar un an la Satu Mare. ”Puteam construi o echipă frumoasă. Aveam câțiva jucători tineri extrem de talentați și în jurul lui Mironaș, Paul Mihai, Mucenica sau Dragomir se putea face o treabă bună.Țin minte că erau la început de carieră Dolha, Costin, Dulcea, Roszel. Mai era un mijlocaș bun de la Someșul, Tempfli, plus Zahariuc, Răileanu sau Ivan. Repet mi-a plăcut la Olimpia și mă bucur că v-am revăzut după atâția ani”, a încheiat Remus Vlad.

    Interviul integral cu Remus Vlad, luni seară de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.
    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE