More

    Cota 185! pentru un singur eveniment din Steaua – Dinamo!

    1

    Un parior din Bucureşti a ghicit scorul corect la SteauaDinamo. Cota pentru “rezultat final” 5-2 a fost una uriaşă, 185, astfel că unii dintre suporteri au ales să mizeze pentru această opţiune, dovadă în acest sens fiind biletul pus la o agenţie din Capitală.

    Steaua – Dinamo a generat energii nebănuite în rândul iubitorilor de fotbal din România. Dincolo de interesul din tribune, unde aproape 50.000 de fani au fost prezenţi, au existat alte zeci de mii de pasionaţi ai sportului rege care au urmărit “Derby de România” şi prin prisma laturii financiare, în condiţiile în care pe evenimentul de aseară s-au pariat sume foarte mari.

    După egalul din campionat, foarte mulţi au mizat de această dată pe victoria campioanei, convinşi probabil că formaţia lui Reghecampf nu poate să facă doi paşi greşiţi în faţa rivalei. Cel puţin unul dintre pariori s-a încumetat chiar să ghicească scorul corect, 5-2, deşi era greu de presupus că se va ajunge la un scenariu de acest gen. Cu o cotă de 185/1, acesta are probabil o singură nemulţumire: că a ales să investească doar 4 lei pe flerul său.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE