More

    Un nou spectacol de relaxare marca Cserey Csaba

    cserey-csaba

    La Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” s-a desfăşurat joi o nouă seară de relaxare semnată de maestrul Cserey Csaba. Ca de fiecare dată, spectacolul oferit de Csabcsi se desfăşoară cu sala plină. Însă, seara de relaxare de joi a fost una mai specială, întrucât renumitul percuţionist sătmărean a cântat la lumina lumânării, iar sătmărenii s-au relaxat timp de o oră cu Cserey Csaba. Acesta i-a încântat pe spectatori în timp ce interpreta la tradiţionalele instrumente exotice precum steel drum, klanlauge, hang drum, tabla etc.

    Unul dintre momentele spectaculoase a fost atunci când maestrul a oferit un adevărat recital la hang drum. Iar la finalul concertului, Cserey Csaba i-a implicat şi pe spectatori, oferindu-le acestora câte un “instrument de percuţie”, iar publicul trebuia să ţină ritmul impus de Csabcsi. La final, renumitul percuţionist sătmărean a fost răsplătit cu numeroase aplauze de către public. Serile de relaxare ale maestrului Cserey Csaba au debutat acum patru ani, într-o mică încăpere din vechiul sediu al Centrului Cultural “G.M.Zamfirescu”.

    Csabcsi a avut numeroase concerte de-a lungul prestigioasei sale cariere cu artişti renumiţi, precum Harry Tavitian, Mario & The Teachers şi mulţi alţii. Harry Tavitian a spus despre Cserey Csaba “că este unul dintre cei mai inventivi percuţionişti români de jazz şi se numără printre partenerii mei preferaţi”. Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” organizează, în data de 6 aprilie anul curent, începând cu ora 19.30, la District 15, o seară de dixie jazz, care îi va avea ca protagonişti pe Cserey Csaba alături de pianistul Tibor Stan. La acest spectacol intrarea este liberă, iar cei care doresc să participe îşi pot rezerva locuri la numărul de telefon 0745637626.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE