More

    Simona Sensual e sexy şi rea

    8

    Simona Sensual a postat pe Facebook o serie de fotografii cu ea la piscină, în costum de baie, dar şi în sala de gimnastică.

    Celebra noastră Simona Sensual se pregăteşte intens pentru vară.

    Singură şi disponibilă, blonda vrea să facă senzaţie pe litoral şi, eventual, să pună mâna pe un bărbat care să o răsfeţe şi să o… iubească, motive pentru care a intrat în “reconstrucţie”.

    Sensuala a început să meargă zilnic la sală, să îşi lucreze fizicul, şi la piscină pentru relaxare. Vrea să fie sexy şi rea, aşa cum o arată pozele, şi avertizează că în câteva luni o să fie de nerecunoscut.

    “Fac cam 10-15 ture de bazin, de două ori pe săptămână. Mă ajută să-mi menţin condiţia fizică, mai ales că acum merg aproape zilnic la sală. În câteva luni n-o să mă mai cunoaşteţi”, a spus Simona Sensual pentru WOWbiz.ro.

    “Sper ca până în vară să mai dau jos 3-4 kg. Vreau să fiu definită. Lucrez foarte mult să fie fibră tot. Pe lângă stratul de muşchi pe care îl lucrez, să nu mai existe nici stratul acela adipos. Când nu merg la sală, mă duc la piscină sau merg în parc, alerg cu câinele, nu există zi fără mişcare, a început să fie un stil de viaţă. Bomboanele de cocos îmi plac foarte mult şi dacă mă apuc de o pungă o mănânc pe toată, alea sunt singurele la care nu rezist”, măruriseşte Simona Sensual.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE