More

    O fată de 16 ani descrie scene erotice pe blogul său

    81

    O elevă de 16 ani din Brăila are un blog pe care scrie despre vacanţele sale în Dubai, despre experienţe sexuale în trei şi despre filmul cu scene de sex reale ”Nymphomaniac”, scrie infobraila.ro.

    Fata, pe numele ei Raluca, are un stil de scris apropiat celui din celebra carte ”50 shades of grey”. ”Mă opresc brusc, mă ridic uşor peste ea, îl trag pe Mark şi îl sărut scurt, printr-o uşoară atingere cu limba. A fost semnul dezlănţuirii noastre. În timp ce eu îi gustam lichidul dulce al feminităţii sale, el o dezbrăca de rochia sa. În acelaşi timp o săruta, iar ea gemea de plăcere asaltată de noi, în braţele noastre”, aşa sună numai un pasaj din textele de pe blogul tinerei, diamantesinarcotice.wordpress.com.

    ”Raluca este cunoscută pentru diversele relaţii, pentru situaţia financiară care îi permite călătorii în destinaţii exotice, Dubai fiind cea mai recentă, şi pentru corpul ei, sânii fiind punctul ei forte. Ea are totuşi şi ceva în cap. A fost la mai multe olimpiade şi are note bune”, este descrierea făcută elevei de 16 ani, pe un alt blog, scrie sursa.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE