More

    Trupa lui Csik, pe val

    oli-1

    Ajunsă pe locul trei în clasament, după retragerea Craiovei lui Mititelu, Olimpia joacă ceva mai relaxată azi, la Mioveni, cu fosta formaţie de primă ligă, CS.

    Galben-albaştrii ar mai avea nevoie de un singur punct în ultimele două etape ale sezonului regulat, pentru a rămâne în play-off, iar Tibi Csik speră ca acesta să fie luat chiar azi de pe terenul argeşenilor. Cum însă partida începe la ora 16.00, s-ar putea ca până atunci, în cazul unei victorii a celor de la ASA Tg. Mureş la Bistriţa, Olimpia să nu mai aibă nevoie nici măcar de un punct, iar meciul să rămână doar unul de palmares.

    Mioveniul are doar şanse teoretice de a intra în play-off, în condiţiile în care în ultima etapă se deplasează la CraiOlguţa şi e greu de crezut că va putea lua maxim de puncte în ultimele două runde.

    Olimpia nu poate conta pe Bujor şi Gavrilescu, suspendaţi, dar Tibi Csik a arătat în ultimele meciuri că poate introduce în primul 11 orice jucător din lot, fără a se simţi absenţa vreunui titular de până acum.

    După evoluţiile excelente din acest an, portarul Olimpiei, Anca-Trip a fost convocat din nou la naţionala Under 19 a României, care are programată săptămâna viitoare o dublă cu echipa similară a Israelului.

    Altfel, Olimpia, chiar dacă va intra în play-off nu va putea spera în acest an la o eventuală promovare pe prima scenă. Oficialii clubului nu au depus dosarul de licenţiere pentru Liga 1, aceştia recunoscând că deocamdată pentru o nou-promovată în Liga a II-a e o performanţă deosebită şi accederea în play-off.

    Iar la drept vorbind, nici condiţii de Liga 1 nu sunt deocamdată la Satu Mare, iar mutarea Olimpiei la Cluj sau Oradea pentru meciurile de acasă nu ar fi o soluţie.
    Se pare că partida de la Mioveni va putea fi urmărită în direct pe site-ul sportarges.ro.

    Lotul care a făcut deplasarea la Mioveni este compus din Anca, Miron – Muntean, Sabău, Mureșan, Bălău, Ene, Szalkai, Rus, Villand, Zsiga, Micaș, Boștină, Feier, Roghină, Faur, Svarczkopf, Roatiș, Dragoș, Prodan.

    Programul etapei a 21-a:
    Universitatea Craiova –
    CS Metalul Reşiţa 11:00
    Gloria Bistriţa – ASA Târgu Mureş 11:00
    FC Bihor Oradea – CS Minerul Motru 11:00
    FC UTA Arad – FC Olt Slatina 11:00
    CS Mioveni – FC Olimpia Satu Mare 16:00
    CSM Râmnicu Vâlcea – CS Universitatea Craiova 17:00

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE