More

    Răzvan Burleanu, invitat la Satu Mare

    Invitat la emisiunea Săptămâna Sportivă, preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ Domuţa a făcut o precizare interesantă. Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu a fost invitat la Satu Mare, unde ar putea ajunge la sfârşitul săptămânii. De altfel, noul şef al fotbalului s-ar putea afla în tribune la partida dintre Olimpia şi Gloria Bistriţa. Prezenţa lui Burleanu la Satu Mare este legată şi de discuţii referitoare la un eventual centru de juniori care ar putea lua fiinţă pe meleaguri sătmărene.

    Referitor la ultima etapă a sezonului regulat, se știe deja cum va arăta clasamentul play-out-ului, dacă Gloria nu va intra în play-off. Cu alte cuvinte, în ultima rundă nu mai sunt de jucat meciuri între ultimele 6 clasate și, dacă Gloria nu va sălta un loc în clasametul general, atunci va juca pentru evitarea retrogradării. Din păcate, în clasamentul play-out-ului, Gloria are doar 12 puncte și îi va fi greu să evite ultimele 3 poziții, care duc în Liga a treia.

    Olimpia si Gloria Bistrita se întâlnesc sâmbătă de la ora 11 în cel mai interesant meci al etapei a 22-a. Olimpia nu are voie să piardă acest joc pentru a intra în play off în vreme ce bistriţenii au doar varianta victoriei pentru a evita play out ul.

    Altfel, Remus Vlad a renunţat la calitatea de observator de joc în liga a 2-a şi de două săptămâni a preluat funcâia de director tehnic la Gloria Bistriţa. Vă reamintim că Remus Vlad care a antrenat şi la Satu Mare între 1999 şi 2000 a fost observator de joc la meciul pierdut acasă de Olimpia, 0-1 cu FC Olt.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE