More

    Schimbare de lider în Seria A

    liga-4

    După etapa cu numărul 21, clasamentul seriei A din Liga a IV-a a suferit modificări în ceea ce priveşte liderul. Turul Micula a pierdut pe teren propriu cu Recolta Dorolţ, iar Talna Oraşu Nou s-a impus la Odoreu cu 4-0.

    Drept urmare, echipa pregătită de Dacian Nastai a trecut pe primul loc al seriei, la două puncte peste miculeni. Din spate vine tare Victoria Apa, la trei lungimi, după victoria cu echipa din Păuleşti. Voinţa Doba a făcut scorul etapei, 13-0 cu Prietenia Crucişor. Aşadar, lupta pentru supremaţie se ascute, iar până la finalul returului se mai pot întâmpla multe.

    În seria B, primele trei clasate merg cap la cap. Someşul Oar, Schwaben Cămin şi Viitorul Vetiş s-au impus în această etapă şi se află în continuare la egalitate de puncte, 52. Crasna Moftinu Mic nu s-a prezentat la Căpleni, pentru meciul cu Fortuna şi ar putea pierde partida la “masa verde“.

    Vă reamintim că primele şase clasate din fiecare serie vor alcătui Liga de Elită, unde vom vedea cele mai bune 12 echipe din fotbalul judeţean.

    Untitled-1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE