More

    Au trecut ANII şi peste BOBBY din “DALLAS”

    2

    Milioane de telespectatoare au fost topite după el, pe vremea când juca rolul frumosului şi blandului Bobby Ewing din serialul de mare succes “Dallas”. Anii au trecut, însă, şi peste celebrul actor, care acum este tot grizonat, are părul mult mai rar şi a făcut burtă.

    Patrick Duffy a fost unul dintre cei mai iubiţi actori din lume în anii ’80, când a jucat în celebrul serial “Dallas”, care a făcut furori în toate colţurile lumii, inclusiv în ţara noastră.

    Pe atunci, actorul american era un adevărat cuceritor. Frumos, blând, cu un zâmbet seducător pe chip şi un trup foarte bine făcut, starul, care a jucat rolul lui Bobby Ewing, a înnebunit femeile.

    Astăzi, ajuns la vârsta de 65 de ani, starul american nu mai este ce a fost odată. el a fost invitat la emisiunea “EXTRA”, de la Universal City, din California. Grizonat tot, cu părul mai rar şi cu burtă, Patrick Duffy nu mai are strălucirea de altădat. Este, însă, la fel de zâmbitor şi de plin de energie ca în vremurile de altădată. Are acelaşi lipici la public, lumea înghesuindu-se să-i ceară autografe la sosirea la emisiune.

    În plan personal, Patrick Duffy este căsătorit, din anul 1974, cu aceeaşi femeie. El are un mariaj fericit alături de Carlyn Rosser, împreună cu care are doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick. Cei doi sunt şi bunici, având patru nepoţi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE