More

    „Şcoala altfel“ la Ardud

    lupte-ardud

    Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au oferit elevilor de toate vârstele o demonstraţie de acrobaţii, gimnastică şi procedee, la sala Liceului Tehnologic din Ardud. Peste 30 de sportivi, majoritatea medaliaţi la campionate naţionale, îndrumaţi de antrenorul Tudor Barbul, au primit aplauzele celor peste 200 de elevi din Ardud, Mădăras, Baba Novac, Gherăuşa şi satele din împrejurimi.

    „Îndemnăm copiii să practice sport, nu neapărat lupte, pentru că sportul te disciplinează şi te învaţă să devii responsabil. Invitaţia ne-a fost făcută de conducerea liceului din Ardud, pentru că lumea ne iubeşte şi ne apreciază munca“, a spus Tudor Barbul. De cealaltă parte, directoarea Liliana Glodean a ţinut să precizeze că luptele au luat amploare în zonă. „Este un fenomen ceea ce se întâmplă la sala de lupte de la Mădăras şi aici la Ardud. Copiii au dorit să vadă ceea ce înseamnă acest sport. Susţin că sportul cu învăţătura se completează, am avut elevi mai indisciplinaţi, care de când practică luptele au devenit mult mai responsabili“, a precizat directoarea liceului.

    La acest sfârşit de săptămână, Sabinel Lobonţ (50 kg), Cristian Szabo (74 kg) şi Leinard Berei (100 kg) vor participa la Bucureşti la Internaţionalele României.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE