More

    Noaptea albă a reducerilor la Centrul comercial Someşul

    456

    Sătmărenii sunt aşteptaţi vineri, între orele 20.00 – 00.00, cu reduceri şi promoţii speciale la Centrul comercial Someşul, cu ocazia “Nopţii albe a reducerilor”.

    Magazinul de metraj Nagy Textile oferă o reducere de 10% la toată gama de produse, iar magazinul de mobilă de lux Ardudana o reducere de 5% la toate produsele. Magazinul de rochii de mireasă Elena Cosma îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 10% la toate produsele, precum şi alte surprize pentru viitoarele mirese. Magazinul young fashion Zebra va acorda reduceri de până la 50%, iar bijuteria Roza Oro reduceri de 15% la produsele din argint. Librăria Accent oferă reduceri cuprinse între 10-30% la toate jucăriile. Clienţii vor putea beneficia de reduceri de 5% în cazul telefoanelor de peste 1.000 lei la magazinul de accesorii şi telefoane mobile Perfect GSM. Magazinul de optică Optiwel acordă consultaţii gratuite şi reduceri de 15% la toate produsele comercializate.

    Magazinele de suveniruri King Art şi Poco Loco oferă reduceri de 25% la toate produsele. Magazinul de cosmetice, bijuterii, parfumuri şi ceasuri B&B Collection acordă reduceri de 15% pentru ceasuri, bijuterii din argint şi oţel, articole decorative, reduceri de 5% pentru bijuteriile din aur, respectiv reduceri de 10% pentru orice produs cosmetic.

    Magazinul de ceasuri şi bijuterii Agora Silver îi aşteaptă pe sătmăreni cu reduceri de 25% la toate produsele. Cofetăria Daniel oferă produsele de cofetărie Lămâiţa şi Bella, respectiv covrigei cu caşcaval cu 10% reducere. Magazinul de articole sportive Seven Sport acordă reduceri de 10% la toată gama. Magazinul de copii Kiddy Store îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 30% la hăinuţele pentru copii. Magazinul young fashion Bossini oferă până la 30% reducere la colecţia de primăvară, precum şi 10% reducere suplimentară la cumpărături de peste 200 lei.

    Magazinul de confecţii pentru bărbaţi şi femei Inedit îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 25% la anumite confecţii de bărbaţi şi femei. Magazinul de ciorapi Mondex oferă o reducere de 8% la toate produsele Mondex, posesorii de cadr de fidelitate vor beneficia de o dublă reducere, adică de 16%, iar dacă azi este ziua lor de naştere, cadrul Mondex le va mai aduce un discount de 8%. Aşadar vor putea beneficia de reduceri de 24%.

    Magazinul de lenjerie intimă Triumph acordă reduceri de 50% la produsele Piera. De asemenea, magazinul de confecţii bărbaţi şi accesorii Steilmann oferă reduceri de 5% la primul produs cumpărat şi 10% la al doilea. Magazinul young fashion Kenvelo îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 50% la toată gama. Magazinul de încălţăminte Stone Creek acordă reduceri de până la 50% la colecţiile anterioare. Magazinul de haine pentru copii şi jucării Baby Star oferă reduceri de 3% la cumpărături peste 1.000 lei, respectiv 5% la cumpărături de peste 1.500 lei. Magazinele young fashion Maxxo şi RG512 îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 20% la toate produsele. Magazinul de confecţii bărbaţi, femei şi accesorii Leonard Collection acordă reduceri de 20% la toate produsele, iar magazinul cu acelaşi profil Zitex reduceri de 15% la costume. Magazinul de încălţăminte Amely Shoes oferă reduceri de 25% la toată gama de produse. Magazinul de confecţii bărbaţi, femei şi accesorii Adalin îşi aşteaptă clienţii cu reduceri între 10-15% la anumite produse.

    Magazinul de confecţii bărbaţi şi accesorii LCT Collection oferă reduceri de 10% la toată gama, magazinul de confecţii bărbaţi, femei şi accesorii Dyamond Boutique reduceri de până la 50%, iar magazinul de lenjerie şi costume de baie Jolidon reduceri de 20% la toată gama. La magazinul Meyer şi Seroussi, sătmărenii pot beneficia de reduceri de 10% la costume, sacouri şi pantaloni Seroussi şi Meyer, iar la magazinul de confecţii damă şi accesorii Ginnete de reduceri între 20-70%.

    Magazinul Altex oferă reduceri de 50% la antivirusul Norton, preţuri începând de la 199.90 la tablete It, reduceri de până la 30% la aspiratoarele Samsung, reduceri de până la 40% la maşinile de făcut pâine Philips, reduceri de până la 20% la storcătoarele de fructe Philips, reduceri de până la 25% la roboţii de bucătărie Philips, reduceri de până la 30% la produsele de îngrijirea părului, reduceri de până la 40% la aspiratoarele Electrolux şi Zanussi, respectiv reduceri de până 50% la produsele de bucătărie AFK.

    Cu reduceri importante îşi aşteaptă clienţii şi magazinele de mobilier. Silvarom oferă reduceri între 10-40%, Polak reduceri de 5% la toată gama, iar Varsteana reduceri de 10% la canapele. Magazinul de porţelanuri şi cristale menaj Benmat acordă reduceri de 10% la porţelanuri şi cristale menaj, respectiv oferte speciale la seturile de farfurii şi de tacâmuri. Magazinul de confecţii şi accesorii Marconf Com îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 20% la toată gama de produse.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE