More

    “Şoimii“ câştigă derby-ul Ligii a V-a

    Pe terenul din Vetiş, Arsenal a primit vizita liderului seriei B, Şoimii Mădăras. A fost un meci frumos, fără incidente, în care echipa din Mădăras s-a impus cu 3-2. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2 când Dâns l-a executat pe Pteancu, cu un şut din careu. Replica oaspeţilor a fost una rapidă, iar Blaga a egalat în minutul 5. În ultimul minut al primei reprize, Taloş profită de o ieşire hazardată a portarului Iodi şi însc­rie pentru 1 la 2. În repriza secundă, jucătorii din Vetiş au căutat egalarea, dar cei care au înscris pentru 3-1 au fost cei de la Mădăras. Baciu trimite un trasor de la 30 de metri din lovitură liberă, mingea loveşte bara transversală şi intră în poartă. În prelungirile partidei, Olah reduce din diferenţă după ce Vincze a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul Ervin Kegyes acordă corect lovitură de la 11 metri. Şoimii Mădăras îşi păstrează poziţia de lider după acest joc şi este principala favorită la promovare. Au arbitrat excelent Ervin Kegyes, ajutat la cele două linii de Emanuel Pop şi Răzvan Miclăuş.

    Arsenal: Iodi – Miclos, Pynte (75 Mesaros), Roatiş, Dâns (62 Tămuţan), Boroş (68 Vincze), Ciorcaş (39 Nyiri), Oros, Olah, Lazăr, Raţ.
    Şoimii: Pteancu – Baciu (81 Dângă), Huja, Tisza, Baba, Szolosi (75 Lăpuşte), Anton, Chiş, Lukacs (63 Babos – 68 Silaghi), Taloş, Blaga.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE