More

    UBB a câştigat Campionatul Naţional Universitar

    handbal

    Echipa de Handbal a Universităţii Babeş-Bolyai a câştigat Campionatul Naţional Universitar de handbal masculin. Turneul final s-a desfăşurat în perioada 11-13 aprilie 2014, la Reşiţa. Echipa UBB Cluj-Napoca formată din studenţi de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) şi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a reuşit să câştige toate meciurile disputate şi să devină campioana naţională. La turneul final al Campionatului Naţional Universitar de handbal s-au calificat echipele a opt universităţi: Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea Piteşti, Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti şi Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

    Echipa UBB a făcut parte din grupa B unde a obţinut următoarele rezultate:
    UBB – Universitatea Eftimie Murgu Reşiţa 23 -17
    UBB – UNEFS Bucureşti 22 – 16
    UBB – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia 23 – 17
    Câştigând locul I în grupa B, echipa UBB a jucat finala contra câștigătoarei grupei A, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, pe care a învins-o cu 25 – 12.
    CLASAMENT FINAL:
    1.Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, 2.Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, 3.Universitatea Piteşti.

    Portarul echipei UBB Cluj-Napoca, Ludovic Varo, a fost desemnat cel mai valoros portar al turneului. Echipa de handbal a UBB Cluj-Napoca a fost condusă de către conf. univ. dr. Leon Gomboş, şi Asist.drd. Gherman Alexandru.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE