More

    Felicitari si mesaje de Paste

    1

    Vrei sa-ti surprinzi prietenii si familia cu o felicitare frumoasa si o urare pe masura? Trimite-le un e-card! Felicitarile pentru Paste le gasesti aici, iar mai jos am selectat pentru tine cateva dintre cele mai frumoase, mai simpatice sau mai emotionante urari pentru Paste:

    – Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost cuminte precum incerci sa pari. 😉

    – Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT! …

    – Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va aduca lumina in case si liniste sufleteasca! Hristos a inviat! …

    – Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca in drumul vietii, sa aveti liniste si pace, seninatate in suflet si caldura in casa! Hristos a Inviat! ..

    – Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflet, Caldura sarbatorilor vine din inima, Lumina divina se revarsa in ziua de Paste,
    Hristos a inviat!

    – Iti dorim sa sarbatoresti minunea reinvierii Domnului Iisus Hristos alaturi de intreaga familie, cu bucurie, armonie si pace in suflet!

    – Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
    Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
    PASTE FERICIT!

    – Sanatate din belsug, iubire fara margini si credinta neindoita! Sa ne bucuram impreuna de acest Paste frumos. HRISTOS A INVIAT

    – Cer curat, pamant bogat, suflet impacat, spirit luminat, HRISTOS A INVIAT. Gand implinit. PASTE FERICIT!

    – Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului Univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna!

    – Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul
    Sa v-aduca pe-nserat
    Paste bun si Luminat!

    – Paste mielul fericit,
    Oul sade inrosit,
    De rusine s-a scumpit,
    Iar iubitul Iepuroi,
    Sa v-aduca Euroi,
    Fericire, sanatate,
    Mult noros, si spor la toate!
    PASTE FERICIT!!!!

    – Lumina invierii sa-ti lumineze necunoscutele carari ale vietii si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta!

    – Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE