More

    Preşedintele PSD, Mircea Govor, îşi avertizează detractorii

    govor

    În urma unor atacuri furibunde lansate de mai mulţi autori pe un site de socializare, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a precizat ieri (n.r. luni), în cadrul unei conferinţe de presă, că a depus mai multe plângeri penale. Acesta a etichetat acuzaţiile drept “fabulaţii”, care sunt proferate de “oameni cu imaginaţie bolnavă”.

    Mircea Govor a arătat că ştie cine sunt autorii, dar şi persoanele care stau în spatele acestora.

    “Am văzut că în ultimul timp apare pe Facebook, în special eu am devenit un erou principal negativ, pentru că efectiv vor să îmi murdărească imaginea. Eu vă asigur că nu mi-am închipuit că există oameni bolnavi care pot să aibă atâta imaginaţie bolnavă şi pot să folosească atâta mizerie împotriva unui om, încât eu sunt depăşit de ceea ce pot să debiteze aceste persoane. Deci, pur şi simplu, sunt fabulaţii. Nu am nicio treabă cu tot ceea ce se scrie pe acel site. Îmi pun în cârcă neadevăruri pe care eu, personal, nu pot să cred că un om le poate face. Un om nu poate face atâtea măgării într-o singură viaţă. Nu are cum. Chiar îmi vine să râd, dar problema trebuie clarificată. Am făcut plângeri penale la toate instituţiile statului împotriva site-ului, nu împotriva unor persoane. Am sesizat toate organele competente şi vom vedea rezultatele. Vă asigur că ştiu cine sunt făptuitorii, ştiu cine sunt în spatele lor, dar nu le spun numele pentru că nu vreau să le fac publicitate. Dar după campania electorală, căci acum nu avem timp să ne ocupăm de gunoaie, îi asigur că vom strânge gunoaiele. Mie îmi place curăţenia, iar gunoaiele le strâng şi le arunc la tomberon. Vom face curăţenie în mod corect, civilizat şi legal”, a precizat Mircea Govor.

    Liderul social-democrat a mai precizat că este sigur că instituţiile statului vor face dreptate.

    “Niciodată nu mi-a fost ruşine şi nu mi-e ruşine de ceea ce fac. Am o familie minunată şi sunt mândru de ea şi nu îmi fac nici cea mai mică problemă şi merg cu fruntea sus printre oameni, peste tot în judeţul ăsta. Iar dacă vreau să îi transmit cuiva un mesaj îi transmit oricând, oricui, iar aceşti, să le zic aventurieri, care se ascund sub anonimat sunt nişte fricoşi. Dacă sunt o presă normală, atunci să îşi asume afirmaţiile pe care le fac. În momentul în care nu şi le asumă înseamnă că au o problemă şi vă asigur că au şi că vor avea. Nu trebuie să apelez la domnul primar pentru a chema Florisal-ul să îi cureţe. Îi vor curăţa instituţiile statului”, a precizat Mircea Govor.

    La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Dorel Coica, în calitatea sa de medic va da o mână de ajutor la “supravegherea lor ca şi pacienţi”.

    “Domnul doctor Virgil Enătescu le-a făcut recomandările, le-a prescris un tratament psihiatric serios, le-au trimis reţetele dar văd că nu se ţin de tratament, iar acum au devenit din suferinzi psihici, paranoici. Dar după alegeri le aranjăm chiar şi două locuri în spitalul de psihiatrie, secţia acuţi, pentru că sunt condiţii bune, civilizate, iar pentru supravegherea lor ca şi pacienţi mă ofer şi eu din timpul liber”, a conchis Dorel Coica.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE