More

    Zilele Odoreului s-au încheiat cu un recital de excepţie al Andrei

    andra

    Manifestările artistice organizate de Zilele Comunei Odoreu au continuat duminică, în ciuda frigului pătrunzător. Cel mai aşteptat moment a fost recitalul susţinut de Andra, urmărit de mii de odoreni dar şi de oaspeţii lor, iar focul de artificii a pus capăt la două zile de distracţie. Organizatorii sunt de părere că ediţia din acest an, a noua, a fost reuşită şi se bucură că au putut oferi odorenilor două zile de excepţie.

    Show de excepţie făcut de Andra
    Programul de duminică a debutat încă de dimineaţă cu concursul gastronomic, la care s-au înscris şase echipe, şi care a fost câştigat în cele din urmă de echipa condusă de Kiss Alexandru. Manifestările artistice au fost reluate de la ora 14.00 cu serbarea preşcolarilor şi recitalurile susţinute de trupele locale, iar seara, membrii trupei “Royal Dance” şi-au demonstrat măiestria. A urmat apoi premierea concursurilor sportive şi culinare, după care pe scenă a evoluat Ionel Sabău şi formaţia sa. În continuare, fanii trupei maghiare “Desperado” i-au urmărit şi apreciat evoluţia, după care a urmat recitalul susţinut de îndrăgita interpretă de muzică populară Veta Biriş a cărei evoluţie scenică i-au determinat pe spectatori să cânte la unison o serie de cântece populare patriotice.

    De departe, însă, cel mai aşteptat moment al serii de duminică a fost recitalul solistei Andra, care, alături de trupa sa şi de dansatoare, a oferit odorenilor un show de excepţie. Mii de odoreni au îndurat frigul pătrunzător pentru a o urmări pe Andra, care a făcut un spectacol apreciat şi răsplătit cu aplauze de spectatori. Mai mult decât atât, fanii interpretei au cântat alături de Andra hit-urile sale mai vechi şi mai noi. Zilele comunei Odoreu s-au încheiat cu un superb foc de artificii, pe numărătoarea inversă a Andrei şi a primarului comunei Odoreu, Dumitru Pop.

    veta

    Ediţie reuşită
    Organizatorii acestei a noua ediţii a Zilelor comunei Odoreu concluzionează că a fost una reuşită şi apreciată de odoreni. “Pe durata desfăşurării manifestărilor am avut parte de momente frumoase şi, cu toate că vremea a fost destul de închisă, nu am avut parte decât de o singură repriză de ploaie. Concursurile au fost bune, spectacolele au fost apreciate de odoreni şi consider că a fost o ediţie reuşită. Ne bucurăm că, alături de Consiliul Local, am oferit odorenilor două zile frumoase de relaxare şi distracţie şi apreciem faptul că manifestările s-au încheiat fără incidente”, a precizat primarul Dumitru Pop, care nu a uitat să mulţumească autorităţilor judeţene care au sărbătorit alături de cetăţenii comunei.

    Edilul şef a mai precizat că Primăria şi Consiliul local Odoreu vor încerca organizarea acestor zile şi în anii următori, însă prioritare sunt investiţiile care trebuie realizate şi finalizate pentru bunăstarea cetăţenilor comunei. “Odorenii sunt oameni harnici şi merită ca, cel puţin o dată pe an, să sărbătorească de Zilele comunei”, a mai spus primarul Dumitru Pop.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE