More

    Opt sătmăreni, beţi criţă, culeşi de pe stradă în week-end

    opt

    Sărbătorile care au avut loc în judeţ în acest sfârşit de săptămână au avut efect în special asupra prietenilor lui Bachus. Opt dintre aceştia au băut peste măsură şi au căzut în stradă, astfel că a trebuit să fie culeşi cu ambulanţele şi duşi la Urgenţă pentru dezalcoolizare.

    Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, în acest week-end s-au prezentat la Serviciul Judeţean de Urgenţă (SJU) 772 de pacienţi. Dintre aceştia, 21 au fost muşcaţi de căpuşe, opt au fost muşcaţi de câini, iar opt au ajuns la Urgenţe în urma unor agresiuni. Demn de remarcat este faptul că la SJU au ajuns şi opt sătmăreni care au fost culeşi cu ambulanţele de pe stradă fiind beţi criţă.

    Tot în această perioadă, au mai fost înregistraţi şi patru copii cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani, care au îngurgitat din greşeală insecticid, medicamente sau detergent. Totodată, patru sătmăreni au încercat în acest week-end să-şi pună capăt zilelor, unul dintre ei secţionându-şi venele iar ceilalţi trei înghiţind medicamente cu pumnul. După tratamentul adecvat, atât copiii cât şi cei care au încercat să se sinucidă sunt în afara oricărui pericol.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE