More

    Crimă oribilă la Odoreu

    batrana-odoreu

    O bătrână în vârstă de 81 de ani din Odoreu a fost găsită moartă vineri seara în propria locuinţă zăcând într-o baltă de sânge. Femeia prezenta multiple urme de violenţă pe corp, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul. Anchetatorii au luat în calcul şi posibilitatea unui viol urmat de crimă. După primele cercetări, principalul suspect este considerat chiar fiul victimei care a şi fost arestat pentru 30 de zile.

    Găsită într-o baltă de sânge
    Poliţia a fost anunţată de către un vecin de-al victimei vineri seara, în jurul orei 21. Acesta a precizat că a găsit-o pe femeie decedată în propria casă zăcând într-o baltă de sânge, prezentând multe urme de violenţă pe corp şi fiind pe jumătate dezbrăcată. De asemenea, lucrurile din casă erau întoarse, iar masa răsturnată.
    La scurt timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă care nu a putut să facă altceva decât să constate decesul bătrânei. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă alcătuită din poliţişti criminalişti, judiciarişti şi de ordine publică, conduşi de prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Dumitru Micle, şi şeful IPJ Satu Mare, comisarul şef de poliţie Constantin Taloş.

    Suspectul, fiul victimei, arestat
    Ţinându-se cont de multiplele urme de lovituri de pe corpul femeii, dar şi de faptul că a fost găsită aproape dezbrăcată, anchetatorii au luat în calcul şi varianta unui viol urmat de crimă. În urma cercetărilor anchetatorii şi-au format un cerc de suspecţi printre care se află şi fiul victimei, care locuieşte în aceeaşi locuinţă. În urma verificărilor făcute de către anchetatori, s-a stabilit că principalul suspect al acestei crime este chiar fiul victimei, Gheorghe Nichita, în vârstă de circa 55 de ani. Acesta a fost reţinut în dimineaţa zilei de sâmbătă, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

    Potrivit unor surse, în seara zilei de vineri, Gheorghe Nichita s-ar fi întors acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, probabil că în urma unor neînţelegeri cu mama sa, Maria, ar fi bătut-o până a ucis-o. Din cauza faptului că femeia a fost găsită dezbrăcată pe jumătate există suspiciuni că ar fi şi violat-o. Suspectul a fost prezentat Tribunalului Satu Mare, iar magistraţii au emis pe numele lui Gheorghe Nichita un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE