More

    Spectacol de modă pentru sătmăreni în weekend

    fashion

    Acest final de săptămână a fost dedicat modei sătmărene. Timp de două zile la mall-ul din centrul municipiului a avut loc evenimentul “Glamour Fashion Days”. În cadrul acestuia au avut loc expoziții dar și două prezentări de modă.

    După ce vineri seara designerii sătmăreni și-au pus în scenă cele mai noi colecții, sâmbătă, în cea de a doua zi “Glamour Fashion Days”, au fost prezentate creaţiile vestimentare ale firmelor de confecţii sătmărene. Diasim Style, Adalin, Expresiv, Inedit, LCT Collection şi Spencer by Ciprian Crăciun şi-au prezentat colecţiile în faţa sătmărenilor veniţi să admire creaţiile vestimentare ale firmelor de confecţii autohtone.

    În deschiderea show-ului vestimentar din această seară pe scenă au urcat elevele Colegiului Tehnic “Elisa Zamfirescu” din Satu Mare, care şi-au prezentat creaţiile în faţa spectatorilor. Apoi au urmat rând pe rând cele şase firme sătmărene care şi-au prezentat noile tendinţe vestimentare, atât pentru doamne şi domnişoare cât şi pentru domni. Creaţiile firmelor de confecţii au fost prezentate de manechenii agenţiilor “Trust Models” şi “Gaby’s Models” din Satu Mare.

    “Glamour Fashion Days” a fost organizat de Asociaţia Designerilor Sătmăreni “Transilvania Designers”, Grand Mall Satu Mare şi Centrul de Excelenţă Confecţii de Satu Mare cu sprijinul Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ.
    Silvia Cseh

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE