More

    Candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC, apreciaţi de sătmăreni

    vechituri

    Încă de la primele ore ale dimineţii de duminică, viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, împreună cu consilierii locali Manuela Rogoz şi dr. Fanea Dumitru, cu directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, dr. Paula Mare, şi 30 de membri PSD, au fost prezenţi în Piaţa de Vechituri din municipiul Satu Mare. Aici s-au întâlnit cu mulţi sătmăreni pe care i-au îndemnat să se prezinte la urne în data de 25 mai şi să voteze candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare.

    În urma discuţiilor purtate cu cetăţenii aflaţi în număr foarte mare la piaţă, s-a putut constata că primarul Dorel Coica este apreciat de comercianţii de aici datorită faptului că au fost luate măsuri privind schimbarea meselor vechi şi de delimitare a tarabelor cu produse industriale de cele gospodăreşti. În fiecare zi de miercuri şi duminică se igienizează sectoarele din Piaţa de Vechituri, respectiv se mătură şi se strânge mizeria, se foloseşte clorura de var pentru dezinfectarea spaţiului destinat vânzării animalelor mici cât şi toaleta publică din incintă, astfel încât europenizarea pieţei să încurajeze comercianţii la vânzare.

    Primarul Dorel Coica doreşte să amenajeze în acel spaţiu şi o piaţă cu fructe şi legume care să deservească sătmărenii care domiciliază în acea zonă a municipiului. “Vrem să împărţim această piaţă pentru ca în spaţiul respectiv să nu funcţioneze doar Piaţa de Vechituri, ci să fie şi o piaţă cu legume şi fructe pentru locuitorii din zona Bariţiului. De asemenea, dorim să găsim o modalitate pentru ca Piaţa de Vechituri, cum este numită acum, să funcţioneze zilnic şi nu doar miercuri şi duminică”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

    Printre discuţii, păreri şi opinii, membrii PSD au împărţit materiale electorale, îndemnând astfel cetăţenii să se prezinte la vot pe 25 mai pentru alegerile europarlamentare. Sătmărenii aflaţi în Piaţa de Vechituri au afirmat că au încredere în candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC şi că în ziua scrutinului se vor prezenta la urne şi îi vor vota.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE