More

    Handbal / Aproape de o surpriză!

    handbal

    În ultimul meci din acest sezon pe teren propriu, handbaliştii de la CSM Satu Mare au primit vizita liderului, CSM Oradea. În faţa propriilor suporteri, gruparea sătmăreană a pierdut la limită, 29-30, la capătul unei evoluţii bune a elevilor lui Nicolae Istrate.

    Orădenii şi-au respectat statutul de primă clasată în seria B a Diviziei A şi au condus până în minutul 18, când CSM a egalat la opt. La pauză oaspeţii au intrat în avantaj, 16-12, dar la mijlocul reprizei a doua CSM-ul a revenit, a egalat la 22 în minutul 46, reuşind să conducă pentru prima dată în acest meci cu 23-22 un minut mai târziu. După care s-a mers cap la cap, cele două formaţii reuşind să conducă pe tabelă alternativ. La 26-26, Mureşan a scăpat singur cu portarul bihorean dar a ratat. CSM a condus totuşi cu 27-26, dar oaspeţii au egalat repede, iar la 29-30, pe ultimul atac, cu cinci secunde înainte de finalul partidei handbaliştii noştri nu au mai avut timp pentru o egalare in extremis. S-a terminat 30-29 pentru CSM Oradea, dar băieţii merită felicitări pentru această evoluţie. “Păcat că nu am reuşit să câştigăm. Felicit băieţii pentru dăruire şi pentru jocul prestat. Am întâlnit un adversar puternic“, a spus după meci antrenorul Nicolae Istrate.

    Chiar dacă este lider detaşat, formaţia din Oradea va continua şi sezonul viitor în Divizia A, pentru că nu există resurse financiare pentru o Ligă Naţională cu pretenţii. În ultima etapă, CSM se deplasează la Craiova, meci care se va disputa vineri.

    Au marcat pentru gruparea sătmăreană Morar 7 goluri, Mureşan 6, Ungar 4, Clipea şi A. Pop 3, Mateş, Santeiu şi R. Pop câte două.Portarul Cioroiu a avut 12 parade, iar Pogynă una. Au mai evoluat Tătăran şi Ciaca.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE