More

    Archery week-end la Ştrandul Termal Joy

    Direcţia de Cultură şi Sport Carei organizează, în perioada 23-25 mai 2014, un weekend special la Ştrandul Termal din Carei, alături de multe alte surprize. “Eşti un arcaş tradiţional? Ai vrea să participi la un concurs amuzant şi distractiv? … dar partenerul/partenera ta s-ar duce mai degrabă cu cortul? … şi copilul se sclifoseşte pentru un ştrand? Nu trebuie să renunţaţi la nimic, fiindcă Asociaţia Sportivă Corvus Regia, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Ştrandul termal JOY din Carei au soluţia. Pe teritoriul ştrandului Joy Beach din Carei, între 23-25 mai 2014, se desfăşoară Archery Weekend cu familia!!! Veniţi cu mic cu mare să luaţi parte la o aventură de neuitat!”, se arată în invitaţia Direcţiei de Cultură şi Sport.

    Organizatorii oferă trei zile la ştrandul termal, petreceri nocturne nebunatice, trei mese pe zi, parcare păzită, loc de camping, activităţi pentru copii (lecţii de înot, ponei, origami etc.), vizită la Castelul Karolyi, unde vineri seara va avea loc un concert special de muzică clasică în Sala Cavalerilor. Amatorii de tir cu arcul pot participa cu arcul lor tradiţional, respectiv cu arcul reflex de vânătoare la un concurs 3D mai neobişnuit şi la alte concursuri de îndemânare. Premiul I va consta într-un arc tradiţional şi o băutură specială cu specific local, premiul al II-lea într-o tolbă tradiţională şi cinci săgeţi tradiţionale plus o băutură specială cu specific local, iar premiul al III-lea în zece săgeţi tradiţionale şi o băutură specială cu specific local. Preţurile sunt: 150 lei pentru arcaş, 100 de lei perechea şi 80 de lei copiii de peste cinci ani.

    Înscrierile au loc până la data de 20 mai 2014 la adresa de email as.corvusregia@gmail.com. Organizatorii evenimentului sunt: Asociaţia Sportivă “Corvus Regia”, Ştrandul Termal JOY din Carei, în colaborare cu Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Fundaţia Centrul de promovare a turismului cultural “Grof Karolyi”.
    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE