More

    Ponta şi Dragnea revin la Satu Mare

    vizita

    Primul ministru al României și președintele național al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, și vicepremierul României, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi preşedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, precum şi vicepremierul Daniel Contantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, vor fi prezenți azi din nou la Satu Mare. Cei trei înalți oficiali vor participa la mai multe evenimente, printre care înmânarea unui număr de nu mai puțin de o mie de noi carnete de membri pentru tinerii sătmăreni care au dorit să se alăture Organizației Județene Satu Mare a PSD. De asemenea, cei doi înalţi oficiali vor vizita parcul industrial şi se vor întâlni cu aleşii judeţeni şi locali.

    Ponta şi Dragnea apreciază PSD Satu Mare
    Premierul României şi preşedinte al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, s-a declarat săptămâna trecută mândru de Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD. “Sunt foarte mândru de cei din Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Satu Mare şi sunt convins că vor câştiga în continuare”, a declarat Victor Ponta. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi preşedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, a făcut o scurtă trecere în revistă a stării Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, concluzionând că prin noua conducere, asigurată de preşedintele Mircea Govor, PSD Satu Mare şi-a găsit în sfârşit liniştea, formaţiunea intrând pe un curs ascendent, devenind una dintre organizaţiile puternice de la nivel naţional. “PSD Satu Mare este o organizaţie din ce în ce mai sudată. Colegii se înţeleg foarte bine între ei şi au început să fie din ce în ce mai eficienţi. Este una dintre organizaţiile puternice şi cred că PSD Satu Mare va arăta ceea ce poate cu adevărat. La Satu Mare este o organizaţie în care nu mai sunt certuri, nu mai sunt intrigi, aşa cum din păcate a fost mai de mult”, a declarat Liviu Dragnea.

    A doua vizită în zece zile
    Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, s-a declarat extrem de mulţumit de faptul că premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea se află pentru a doua oară la Satu Mare în decurs de doar zece zile. “Este o plăcere deosebită să pot anunţa locuitorii judeţului Satu Mare că într-un interval de zece zile primul ministru al României a ales să vină din nou în mijlocul sătmărenilor. Nu este un lucru de neglijat, pentru că sunt judeţe în ţară în care încă nu a ajuns în această perioadă. Şi, iată că, după Sâmbra Oilor, mâine (azi, n.red.) vom avea onoarea să îl avem din nou în mijlocul nostru. Vizita va începe cu zona industrială, iar apoi va vizita fabrica Draxlmaier. Vom avea o întâlnire la Consiliul Judeţean cu aleşii locali şi cu directorii de deconcentrate, după care la ora 13.00 vom înmâna o mie de carnete tinerilor social-democraţi”, a precizat Mircea Govor.

    O mie de noi membri
    Liderul social-democrat sătmărean a mai precizat că nicio organizaţie din judeţ nu se poate mândri că ar fi reuşit să aducă alături de ei peste o mie de tineri, aşa cum a reuşit PSD. “Sunt foarte mândru să spun că puţine organizaţii din ţară se pot mândri că au reuşit să aducă în jurul partidului, lângă noi, o mie de tineri. Asta înseamnă foarte mult şi nu ne oprim aici. Sper să dublăm numărul de noi membri şi în acelaşi timp nu e puţin lucru când o organizaţie judeţeană se poate mândri cu o asemenea performanţă. Aş vrea să fac invidioase partidele din opoziţie, pentru că ei nu pot să organizeze astfel de acţiuni. Ei nu au cum să adune o mie de tineri în jurul lor pentru că aproape nu există ca interes, iar în al doilea rând noi adunăm tot ce este mai bun. Asta înseamnă că tinerii ne iubesc şi ne apreciază foarte mult. Dar, în acelaşi timp, şi noi putem să spunem că avem grijă de ei. Foarte mulţi tineri au realizat că fiind în Partidul Social Democrat este un mare avantaj. Veţi vedea şi măsurile pe care le va lua în perspectivă Guvernul Ponta şi măsurile care s-au luat până acuma. Şi, în special, ceea ce facem la nivelul judeţului Satu Mare cu cei care sunt lângă noi”, a precizat Mircea Govor.

    Secretul: munca susţinută
    În mandatul preşedintelui Mircea Govor, Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD a înregistrat cea mai exponenţială creştere în rândul tuturor categoriilor de vârstă. “Nu este niciun secret, ci este o muncă foarte susţinută în primul rând cu cei tineri. De acum aproape un an de când am preluat Organizaţia Judeţeană mi-am impus să atrag de partea mea tinerii, să le dau o şansă şi ştiu ce înseamnă asta. Eu nu neglijez tinerii, ci îi ajut. Sunt în sprijinul lor şi chiar dacă uneori sunt mai exigent, acest lucru îi căleşte pentru viitor. Şi pot să vă spun că sunt mândru că în partidul nostru se formează oameni de mare perspectivă, aşa că partidul va rămâne pe mâini bune peste câţiva ani. Noi le vom lăsa locul celor tineri şi vă asigur că partidul îl vom lăsa pe mâini bune”, a conchis Mircea Govor.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE