More

    Vizită în premieră a premierului Victor Ponta la Odoreu

    În drum spre Seini, premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, însoţiţi de autorităţile judeţene, au făcut o escală la Odoreu, unde a fost aşteptat de câteva zeci de localnici. În faţa Primăriei comunei Odoreu, cei doi oaspeţi de seamă au fost întâmpinaţi de primarul Dumitru Pop, de viceprimarul Ionuţ Sarca, de consilieri locali şi simpli cetăţeni care au dorit să-i vadă, să discute sau să se fotografieze cu aceştia.

    Premierul şi vicepremierul au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare, cu un pahar de pălincă, dar şi cu dulciuri de la fabrica de ciocolată din Odoreu. Atât Victor Ponta cât şi Liviu Dragnea au fost rugaţi să semneze în Cartea de Onoare a comunei.

    Odorenii s-au arătat bucuroşi de vizita celor doi demnitari, au făcut poze împreună cu aceştia şi le-au urat succes în tot ceea ce vor întreprinde în viitor. Mai mult decât atât, mai mulţi odoreni i-au cerut lui Victor Ponta să candideze pentru alegerile prezidenţiale, prezentându-l drept”viitorul preşedinte al României”. Premierul Victor Ponta a fost foarte amabil cu toţi cetăţenii, a acceptat să îşi facă poze cu toţi cei ce i-au cerut acest lucru.

    La un moment dat, la Odoreu au sosit şi candidatele Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare Daciana Sârbu şi Corina Creţu, fiind înconjurate cu multă căldură de odoreni care le-au urat succes în alegeri. Atât premierul cât şi vicepremierul, precum şi candidaţii la europarlamentare, au mulţumit pentru primirea călduroasă de care au avut parte, după care şi- au continuat drumul spre Seini.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE