More

    Arsenal Vetiş câştigă duelul cu Cetate Ardud

    Etapa cu numărul 20 din Liga a V-a a programat sâmbătă un meci interesant. Arsenal Vetiş a primit vizita celor de la Cetate Ardud. A fost un meci frumos, pe un teren greu, din cauza ploii, dar s-a jucat sportiv, fără accidentări sau alte probleme. Gazdele au reuşit să se impună la capătul unei duble reuşite de căpitanul Dâns (Vrabie), cu execuţii spectaculoase, la pauză scorul fiind 0-0. Imediat după revenirea de la cabine echipa din Vetiş a deschis scorul, în minutul 47, când Dâns a trimis un şut din marginea careului de 16 metri, lateral dreapta. Iar în minutul 60, căpitanul Arsenalului a stabilit scorul final cu un şut frumos din interiorul careului.

    Arsenal: Mesaros – Miclos, Pyntye, Roatiş, R. Oros (75 Olah), Dâns, Vincze, N. Oros (70 Lazăr), Raţ, Iodi (60 Ciorcaş), Boroş.
    Cetate: D. Dan – Coti, Mogyorosi, Zsoldos, Pintea, Sas (90 M. Dan), Petkes, Berei (57 Paku), Petruţ, Kiraly (80 D. Schupler), Buia.

    Rămânem tot la fotbalul judeţean, dar la partea neplăcută a acestuia. După bătaia în toată regula de la Dara, atunci când chiar jucătorii de la Arsenal Vetiş au fost loviţi cu bestialitate, se pare că şi pe alte terenuri “vestul sălbatic“ e la el acasă. Etapa a 27-a a Ligii a IV-a a programat week-endul trecut partida dintre Unirea Păuleşti şi AS Livada. Acest meci nu s-a mai disputat. Motivul? La partida de juniori a avut loc un incident foarte grav, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor. La un duel din timpul meciului, se pare că unul dintre juniorii de la Păuleşti ar fi fost lovit, iar de acolo a început scandalul. Familia şi prietenii acestuia au intrat pe teren încercând să îşi facă dreptate. De aici a urmat un conflict, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. De altfel, un astfel de incident s-a mai petrecut şi în urmă cu ceva timp tot la Petin, acolo unde echipa din Păuleşti îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Un alt incident, poate nu de o asemenea amploare a mai avut loc miercuri, la derby-ul dintre Cămin şi Vetiş. Din câte se pare, nu este nimic oficial, şi aici nu dorim să acuzăm pe cineva, unul dintre oficialii delegaţi la acel meci ar fi primit o uşoară corecţie din partea suporterilor din Cămin. Se pare că acea Lege 4, care prevede ca organizatorii sau echipa gazdă să asigure ordinea şi siguranţa în incinta terenului de joc, este bună, dar nu la noi. Cum spunea cineva: “La români, democraţia strică!”

    Deşi poate cerem prea mult, un reprezentant al poliţiei din comunele respective ar avea un alt impact la aceste meciuri din fotbalul judeţean, ar da siguranţă brigăzii de arbitrii şi echipei vizitatoare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE