More

    Dora Kovacs, locul 5 la Cupa Europei

    dora-kovacs

    În week-end, judoka de la CS Unio Satu Mare au participat la două competiţii importante, una la Deva, Cupa Europei la Under 21, şi una la Domasek, în Ungaria.

    La Cupa Europei, CS Unio a fost reprezentat de sportiva Dora Kovacs, la 70 de kg, alături de ea făcând deplasarea şi antrenorul Mihaly Terely.

    Primul tur a fost liber pentru sătmăreancă, după care a bătut prin ippon o sportivă din Serbia. Un duş rece a venit după înfrângerea în faţa olandezei, Dora reuşind mai apoi să treacă de o judoka din Oradea şi de una din Rusia. Pentru medalia de bronz a trebuit să treacă tot de o rusoaică, pe care a condus-o mai bine de două minute, dar a cedat pe final şi a reuşit un loc cinci. Un loc excelent ţinând cont de vârsta sportivei, care a reuşit să cucerească şi în acest an medalii preţioase.

    La Domasek, micii judoka supervizaţi de antrenoarea Doina Czerlau au dominat concursul, la care au participat români, sârbi şi maghiari. La U 10 Raul Oprea (46 kg) s-a clasat pe doi, iar Cris Felber (30 kg) şi Luca Felber (42 kg) pe trei. La U 12, Dominic Stan (34 kg) a terminat concursul primul, iar Sergiu Oprea (46 kg) pe doi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE