More

    Candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC, apreciaţi la Carei

    carei-2

    Caravana PSD a străbătut întreg oraşul Carei, ocazie cu care a împărţit materiale electorale şi candidaţii au stat de vorbă cu locuitorii orasului. În piaţa din Carei, sloganul campaniei ”Mândri că suntem români!” dar şi obiectivele candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC au fost ascultate cu mare interes de cetăţeni, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu fiind cunoscut în zonă şi apreciat pentru politica europeană pe care o face. De asemenea, premierul Victor Ponta a fost susţinut de un grup de oameni mai în vârstă care au afirmat că “totuşi, Ponta ne-a crescut pensiile şi nu a făcut ca ceilalţi, şi pentru asta vom merge la vot”.

    La acţiunea electorală au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei PSD Carei, Ionuţ Oneţ, preşedinta femeilor social-democrate din Carei şi consilier judeţean Rodica Maxi, vicepreşedinţii Organizaţiei PSD Carei şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare şi directorul campaniei electorale pentru scrutinul din 25 mai, Raul Băbţan.

    Alianţa electorală PSD-UNPR-PC se plasează pe primul loc în preferinţele românilor pentru alegerile europarlamentare, potrivit rezultatelor sondajului naţional CSCI, desfăşurat în perioada 12-14 mai, 41% dintre respondenţi afirmând că în duminica alegerilor pentru Parlamentul European ar opta pentru candidaţii alianţei.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE