More

    Sezon ratat de trupa lui Nicolae Istrate

    Handbaliştii de la CSM Satu Mare şi-au încheiat evoluţiile în actualul sezon din seria Vest a ligii secunde. Din păcate cu câteva înfrîngeri la limită în acest retur, echipa lui Istrate a terminat abia pe şase în clasament . Băieţii au lăsat în multe partide impresia că puteau mai mult şi că realist vorbind obiectivul de a termina între locurile 3-5 era de realizat. Echipa a avut momente bune, la Făgăraş, la Cluj, acasă cu liderul Oradea, asta doar în retur, numai că din păcate la handbal impresia artistică nu punctează şi tot ce rămâne la final de campionat e locul ocupat în clasament.

    Practic, CSM-ul a învins o singură dată doar două echipe din primele cinci clasate, pe Făgăraş şi U Cluj, şi de două ori doar echipele formate din juniori de pe locurile 8-12. Sincer, cam puţin pentru o trupă care la un moment dat se gândea chiar la locul doi…

    De acum nu ne rămâne decât să vedem ce se va întâmpla în această vară la federaţie şi mai ales cum va arăta noul sistem competiţional şi să trăim cu speranţa că într-un viitor pe care îl dorim nu foarte îndepărtat vom putea urmări din nou la Satu Mare meciuri de Liga Naţională.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE