More

    Finala Concursului “Pledez pentru liceul meu”

    Sala multimedia a Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare va găzdui azi, de la ora 14.00, finala Concursului “Pledez pentru liceul meu”. Acţiunea face parte din Campania de orientare vocaţională “Îmi construiesc viitorul”, desfăşurată în perioada aprilie-mai în toate şcolile din judeţ, campanie iniţiată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Satu Mare. Obiectivele concursului sunt de a dezvolta la elevi abilităţile de a-şi promova liceul în comunitate şi sentimentul de mândrie că aparţin unui anumit liceu.

    În finală concurează opt echipaje din cele 17 înscrise în concurs. Echipajele, constituite din câte patru elevi, au avut de realizat un portofoliu cuprinzând patru piese (eseu, spot publicitar, afiş şi pliant) prin care îşi promovează liceul în rândul elevilor din clasa a VIII-a.

    De asemenea, mâine, de la aceeaşi oră, la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare, va avea loc festivitatea de premiere a concursului “Pledoarie pentru excelență”, ajuns la a II-a ediţie. Evenimentul este o încununare a activităților desfășurate de cadrele didactice de limba și literatura română în anul școlar 2013-2014, la nivel județean.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE