More

    Zoli Ritli duce Apa în prima finală din istorie!

    apa

    Victoria Apa a câștigat matematic seria A și va merge în finala ligii a 4-a după succesul de aseară din penultima etapă obținut pe terenul celor de la Olimpia II Satu Mare. Apa s-a impus cu 2-1 la capătul unui meci în care plusul de experiență al trupei lui Zoli Ritli și-a spus cuvântul. Zoli Ritli și-a așezat excelent echipa în defensivă și la prima ocazie a și deschis scorul.Timoc a centrat de pe stânga, portarul Olimpiei a scăpat mingea la Tulici care din 4 m a înscris pentru 0-1 în minutul 38. Juniorii Olimpiei nu reușesc să desfacă apărarea oaspeților și caută egalarea cu execuții pretențioase de la marginea careului. După prima ocazie din partea a doua venită abia în minutul 70, galben-albaștrii reușesc egalarea prin Robotin în minutul 86.Doar că la faza următoare Adrian Rus faultează la 25 m și e eliminat iar lovitura liberă e transformată de Farcaș, 1-2 și Apa merge în finală pentru prima oară în istorie! Pentru antrenorul celor de la Apa , Zoltan Ritli, e a doua calificare consecutivă în ultimul act al ligii a 4-a după ce anul trecut a câștigat campionatul cu Someșul Cărășeu.

    ”Puteam să odihnesc o parte din titulari pentru a obține calificarea acasă sâmbătă în meciul cu Micula. Dar a fost mai frumos așa. I-am bătut pe teren și am făcut și o repetiție utilă pentru finala care se va juca tot aici pe Olimpia” a spus la final Zoli Ritli care și-a felicitat jucătorii și conducerea pentru această performanță. ” Vrem să mergem la baraj ” a mai spus Ritli care și aseară a avut în fiul său Raul unul dintre cei mai buni jucători din teren.

    De partea cealaltă antrenorul Cristi Popa recunoaște că se aștepta la mai mult de la elevii săi mai ales că evoluția de acum o săptămână cu Micula a fost entuziasmantă. ” Asta e, noi avem de învățat de la fiecare meci. Felicit echipa oaspete iar noi trebuie să ridică capul din pământ pentru că duminică jucăm cu Doba un fel de finală pentru locul șase , ultimul care duce în liga a 4-a de elită de la toamnă” a spus Cristi Popa. Partida a fost arbitrată excelent de trio-ul Răzvan Bogdan – Cristi Ghirati-Alexandra Șerbănoiu.

    OLIMPIA II- Tomșa- Paul, Nagy, Rus, Gândea- Simon, Lukacs, Donca-Ciul, Gulya, Bura. Au mai intrat: D.Pop, Robotin, Tilinger.
    APA- Ștețca- Ciorcaș, Raț, Tulici, Farcaș- Grigorie, Talpoș, Bordac, Szekely, Timoc-Raul Ritli. A mai intrat: Szilagyi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE