More

    BOMBA SEXY din 2014: Noua Megan Fox cu trupul lui Kate Upton!

    5

    Are doar 22 de ani, este actriţă şi model în acelaşi timp şi a cucerit online-ul american în doar 11 luni. Abigail Ratchford este noua bombă sexy de pe Tărâmul Făgăduinţei, o “combinaţie” de nerefuzat între Megan Fox şi Kate Upton.

     Născută în Scranton (Pennsylvania), pe 12 februarie 1992, Abigail este un mix de gene irlandeze, nemţeşti şi franţuzeşti. Tatăl ei este avocat, iar mama sa se ocupă de un program de îngrijire a copiilor. Se pare că a prins gustul pentru modeling de la fratele ei mai mare, care a lucrat ca manechin pentru Calvin Klein. Ân dorinţa de a o feri pe fiica sa de lumea mondenă, mama sa a înscris-o la o şcoală catolică, mai târziu – la un liceu iezuit şi, ân final, la un colegiu iezuit.

    Însă Abigail n-a ratat niciun curs de muzică şi dans şi, după ce a ajuns la vârsta majoratului, focoasa brunetă cu ochii verzi a decis să intre în lumea modeling-ului. Şi nu oricum, ci a luat cu asalt online-ul. A pozat pentru diferite website-uri, extrem de populare în lumea întreagă, a apărut într-o revistă pentru bărbaţi din Australia, a mers la mai multe castinguri pentru ABC şi E! Networks şi, ân doar câteva luni, a devenit senzaţia Americii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE