More

    Profesionalism şi etică la CECCAR Satu Mare

    Corpul Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), filiala Satu Mare, a organizat ieri o întâlnire cu patronatul pentru a sublinia importanţa profesionalismului în mediul de afaceri atunci când vorbim de contabili. Standardele impuse de CECCAR pentru membrii săi respectă normele europene iar specialiştii sunt formaţi în aşa fel încât calitatea lucrărilor realizate să furnizeze servicii eficiente propriilor angajatori.

    Întâlnirea de ieri a fost un nou prilej pentru ca membrii Corpului de Experţi Contabili să sublinieze importanţa profesionalismului şi a respectării codului etic în profesia pe care o exercită. Prezenţa patronatelor a fost necesară pentru ca şi aceştia să conştientizeze faptul că personalul calificat la cele mai înalte standarde poate fi cheia succesului pentru un antreprenor. “Am organizat această întâlnire având ca scop promovarea brandului de expert contabil în rândul oamenilor de afaceri sătmăreni. Am ajuns la concluzia că nu este pe deplin cunoscută calitatea de expert contabil în rândul mediului de afaceri. Expertul contabil obţine această calitate în urma unor examene foarte dificile şi poate efectua lucrări profesionale pe cont propriu. Vrem să facem cunoscută această profesie. Cum nu am avut posibilitatea de a invita întreg mediul de afaceri din judeţ, la întâlnirea de azi au participat reprezentanţii acestora”, a precizat directorul CECCAR Satu Mare, Rodica Grădinar.

    Întâlnirea de ieri a fost organizată în ziua în care s-au împlinit 2 ani de când a trecut în eternitate Marin Toma, fostul preşedinte şi unul dintre fondatorii CECCAR, astfel că înainte de discuţii a fost ţinut un scurt moment de reculegere în memoria acestuia.
    Silvia Spanciu

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE