More

    Ce să pariezi ca să câştigi la Campionatul Mondial de Fotbal

    4

    Specialiştii de la Goldman Sachs au dat publicităţii un raport conform căruia naţionala de fotbal a Braziliei are mari şanse să câştige Campionatul Mondial pe care îl găzduieşte în această vară.

    Predicţiile propuse de Goldman Sachs, pe care le găsiţi aici, pot fi luate în calcul şi de către împătimiţii de pariuri sportive, în condiţiile în care americanii indică inclusiv rezultatele aşteptate la meciurile din faza grupelor.

    Conform predicţiilor Goldman Sachs, în faza grupelor în aproape toate meciurile ambele formaţii vor înscrise, cu excepţia unui meci, Brazilia – Camerun la care se aşteaptă o victorie a echipei Braziliei cu 5-0. În rest, majoritatea rezultatelor întâlnite este 1-1 sau 2-1, existând rar posibilitatea ca o echipă să câştige un meci la cel puţin două goluri diferenţă.

    Ca să vă faceţi o idee, pentru meciul Anglia – Italia din 15 iunie, din Grupa D, există o cotă de 2,15 la 1 pentru ca ambele formaţii să marcheze, iar Goldman Sachs prevede un rezultat de 1-1 pentru acest meci. Spania – Olanda se înfruntă în Grupa B, pe 13 iunie, iar rezultatul anticipat este tot 1-1. Cota pentru ca ambele echipe să înscrie în acest meci este 1,95 la 1.

    Dacă totuşi căutaţi să variaţi pariurile, puteţi lua în calcul posibilitatea să jucaţi pe scor corect, 1-1, în condiţiile în care majoritatea covârşitoare a meciurilor se va încheia cu acest rezultat. Sau puteţi paria direct pe scor corect, dacă vă încredeţi în predicţiile Goldman Sachs.

    De exemplu, la Spania – Olanda egalul este cotat cu 3,2 la 1, iar rezultatul corect, 1-1, este cotat cu 6 la 1. La Anglia – Italia egalul este cotat cu 3 la 1, iar rezultatul corect, 1-1, este cotat cu 5,75 la 1.

    Totuşi, trebuie menţionat că rămâne la latitudinea voastră dacă decideţi să pariaţi sau nu pornind de la predicţiile făcute de Goldman Sachs, Apropo.ro neasumându-şi responsabilitatea pentru rezultatele anunţate de gigantul american şi în privinţa alegerilor făcute de pariori.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE