More

    Endrei Zsolt e “Strongest Man Satu Mare 2014”

    strong

    Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la Big Security ne-au oferit de Zilele Orașului Satu Mare un show cu multă greutate. Concursul Srongest Man a ajuns la a noua ediție și a avut loc ieri după amiază în Centrul Vechi lângă Catedrala Romano-Catolică.

    Alexandru Cortean a reușit și în acest an să aducă la Satu Mare concurenți din trei țări, Ungaria, Serbia și România.

    ”Am avut o nouă ediție specială, una foarte atractivă. Cu sportivi care sînt campioni naționali la ei în țară și chiar au concurat la Campionatul Mondial”, a spus Sany Cortean , principalul organizator al evenimentului. Din păcate, accidentat, Sany a avut ceva probleme la prima probă și a pierdut timp prețios la trasul camionului iar apoi nu a putut recupera punctele pierdute. Iar sătmăreanul a terminat pe locul cinci în clasamentul final.

    Cei nouă concurenți au avut de tras un camion de opt tone, au făcut îndreptări și genuflexiuni cu o greutate de 250kg, au ridicat un buștean de 100 kg iar la final au cărat contracronometru două greutați de 130kg pe o distanță de 25m.Din păcate ploaia a cam încurcat socotelile organizatorilor iar ultimele două probe le-au dat ceva bătăi de cap participanților și , din păcate, a cam împrăștiat spectatorii.

    Cel mai puternic bărbat la Zilele Sătmarului s-a dovedit a fi ungurul Endrei Zsolt, urmat în clasament de Zokolicza Csaba, Biro Laszlo, Sarai Istvan, Alexandru Cortean, Varnai Richard, Kecskes Romi, Bartos Richard și Lukacs Krisztian.

    Evenimentul a fost prezentat impecabil de Dj Gabi iar înregistrarea concursului va fi difuzată în această seară în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE