More

    Noua operatie care te ajuta sa nu mai porti sutien

    4

    In domeniul operatiilor estetice credeam ca le-am vazut pe toate: implant de posterior, remodelarea piciorului astfel incat sa se potriveasca orice fel de pantof, liposuctii de peste tot pentru un corp de vedeta si reconstructii faciale care te fac sa nu te recunoasca propria mama.

    Apare insa o nou operatie care te ajuta sa nu mai porti sutien.

    Nu este un clasic implant de silicon, este o operatie revolutionara care nu se axeaza pe marirea sanilor ci pe ridicarea lor. Procedeul implica un fel de silicoane de sustinere, care sunt puse sub san si atasate cu niste benzi de matase de coaste, apoi fixate cu suruburi din titan.

    V-am speriat suficient? Operatiile revolutionare au fost facute in Marea Britanie si deja 3 femei se bucura de beneficiile unui astfel de implant care ridica sanii, fara sa mai fie nevoie de sutien.

    Sutienele invisibile se introduc sub piele intr-o operatie care dureaza 45 de minute, iar costurile acestei interventii ajung la 6 mii de lire, cu o mie mai mult decat o operatie clasica de implant de silicon.

    Evident, este inca nevoie de teste pentru a vedea potentialele efecte pe care le poate avea operatia pe termen lung, insa medicii se arata increzatori. Recuperarea dupa o astfel de operatie dureaza o luna.

    Gravitatia, varsta si sutienul nepotrivit isi lasa amprenta asupra bustului si ne “trezim” cu sani cazuti, moi si nimic nu-i mai frustrant. Problema aceasta a dus la inventarea celor 5 exercitii pentru sani fermi.

    • Semiflotari cu bratele departate : Stai in genunchi cu bratele departate la nivelul sanilor. Lasa-te usor in jos, impingand in podea. 4 serii a cate 10 repetari.
    • Cu 2 sticle de apa de 0,5 kg, intinzi bratele in fata la vinelul pieptului si pulsezi timp de 1 minut sus-jos. Faci asta de 4 ori
    • Impreunezi palmele ca intr-o rugaciune la nivelul sanilor si impingi de parca ai vrea sa scoti aerul ramas intre ele. 50 de pulsatii, de 4 ori.
    • Aduci bratele in dreptul pieptului, cot in cot, pumn in pumn, impingi. Tii 1 minut asa si impingi cat poti tu de tare.
    • Stai cu spatele la scaun, iti asezi palmele pe marginea scaunului si te sprijini in ele. Indoi coatele si cobori fundul cat de jos poti, apoi te ridici. Repeta miscarea de 20 de ori in 4 serii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE