More

    Zilele Judeţului Satu Mare, la a II-a ediţie

    ZILELE-JUDETULUI

    Consiliul Judeţean Satu Mare va organiza în perioada 20-22 iunie Zilele Judeţului Satu Mare, eveniment unic în România.

    Astfel, timp de trei zile vor avea loc spectacole de muzică uşoară şi populară. Zilele Judeţului se sărbătoresc în jurul zilei de 24 iunie, când se sărbătorește și “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, cel care a devenit de anul trecut protectorul judeţului Satu Mare.

    Consiliul Judeţean Satu Mare le propune sătmărenilor o petrecere pe cinste, în acordurile muzicale ale unor artişti şi trupe consacrate, printre care Ducu Bertzi, Edda, Lora, CRBL, Geszti Peter & Gringo Sztar, 3 Sud Est, Antonia, Alex Velea, Andra, Petrică Mureșan, Văru Săndel, Ansamblul de Stat Secuiesc Harghita, Aurel Tămaș, Ansamblul Transilvania, Viorica Macovei, Herczku Agnes, Ionuț Fulea și Codru de România.

    Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, Zilele Judeţului au menirea de a promova judeţul Satu Mare.

    “Urmează trei zile de distracţie. Dragi sătmăreni, ştim cu toţii acest lucru: ospitalitatea este tradiţia noastră. Şi asta a fost de secole. Asta vrem să arătăm ţării. Că Satu Mare şi sătmărenii au cu ce să se mândrească!”, a precizat Adrian Ştef.

    Vicepreşedintele Mircea Govor a declarat că evenimentul constituie un prilej perfect de a promova valorile judeţului atât în România, cât şi în străinătate.

    “Judeţul Satu Mare a fost primul în România care a organizat Zilele Judeţului. Nu este puţin lucru să organizezi o acţiune atât de complexă. Este un moment de publicitate pentru judeţul nostru. Ne putem promova foarte bine în străinătate cu această ocazie”, a precizat Mircea Govor.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE