More

    Chivu vrea să-l ducă pe Gardoş la Inter Milano

    gardos

    Inter poate să aibă din nou un român în prima sa echipă, după retragerea lui Cristi Chivu. Presa din Peninsulă anunță că trupa din Milano este interesată de fundașul Stelei, Florin Gardoș. Conform site-ului Calcioline, Inter se gândește să îl achiziționeze pe apărătorul campioanei din Liga 1, iar prețul la care îl cotează este de 4 milioane, unul considerat accesibil. Aceeași sursă notează că Tottenham este și ea interesată în continuare de Gardoș, englezii fiind mulțumiți de tranzacția realizată în vară, aducerea altui stelist, Vlad Chiricheș.

    Cu toate că italienii consideră că l-ar putea cumpăra pe apărătorul de 25 de ani pentru o sumă de aproximativ 4 milioane, cam la cât este cotat și de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Steaua nici nu vrea să audă de o asemenea sumă.

    Gardoş ar putea părăsi gruparea din Ghencea în vară, în cazul unei oferte consistente. Inainte de a pleca de la Steaua, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a afirmat că dorinţa patronului Gigi Becali este aceea de a primi în schimbul transferului lui Gardoş o sumă mai mare decât cea obţinută după vânzarea lui Chiricheş la Tottenham.

    Recent, Gardoș a semnat un contract de reprezentare cu Cristi Chivu, fost câștigător al UCL cu gruparea milaneză, iar fostul internațional l-a recomandat staff-ului actual pe apărătorul lui Reghecampf.

    Gardoş a fost invitatul emisiunii Săptămâna sportivă de luni de la Nord Vest TV iar acesta a declarat că deocamdată el nu a primit nicio ofertă concretă de transfer.

    “Citesc şi eu presa şi văd că în această perioadă chiar am fost plimbat prin toată Europa. De la interesul unei echipe şi până la un contract e cale lungă. Sigur că mă bucură să văd că munca mea e apreciată dar recunosc că nici nu sunt disperat să plec. Sunt la Steaua, cel mai bun club din România, mai am trei ani de contract, am şansa de a mai juca iar în Liga Campionilor, aşa că pe plan intern ce-mi pot dori mai mult”, a spus Gardoş care sâmbătă a participat la nunta celui mai bun prieten, Adrian Marinaş. Cei doi au fost colegi de echipă la Someşul Satu Mare în urmă cu cinci ani.

    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE