More

    Mihai Petre, invitat special la Cupa Sătmarului

    conf-dans

    A patra ediție a Cupei Sătmarului la dans sportiv va aduce în week-end la sala LPS peste 200 de perechi din întreaga țară. Concursul la care invitat special ca arbitru va fi și ”juratul” de la Românii au Talent, Mihai Petre, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la sala LPS din Satu Mare.

    Într-o conferință de presă susținută ieri la prânz, organizatorii au anunțat ca o noutate pentru ediția din acest an faptul că perechile participante vor beneficia de un punctaj dublu, fapt ce face mai interesant concursul de la Satu Mare.

    În calitate de organizator , directorul Școlii de Arte, Mircea Deac a apreciat că această competiție este una de ținută și se bucură de o colaborare excelentă cu Royal Dance Club Satu Mare, clubul care se ocupă an de an de acest turneu.

    Președintele Consiliului Județean , Adrian Ștef a recunoscut că o astfel de competiție face cinste județului și municipiului Satu Mare și că e mândru că cei doi copii ai săi sunt legitimați la Royal Dance Club și că vor participa la acest concurs.

    ”Vom sprijini mereu astfel de competiții de ținută care ridică nivelul județului și al municipiului. Îi felicit și în același timp le mulțumesc celor de la Royal pentru tot ceea ce fac pentru copiii noștri, ai sătmărenilor” a spus președintele CJ, Adrian Ștef.

    De asemenea, consilierul local Maskulic Csaba a ținut să-i asigure pe organizatori de tot sprijinul Primăriei și al Consiliului local.

    ”Ca și părinte de sportiv la Royal consider că orașul merită o astfel de competiție. Cred că toată lumea dansului din România așteaptă să vină la concursul de la Satu Mare . Credeți-mă pe cuvânt, ca organizare suntem peste tot ce am văzut la competițiile din România și pentru asta cei de la club și părinții merită felicitări. În plus prezența lui Otto Varga în calitate de director de concurs ne dă certitudinea că și în acest an totul va fi la superlativ”, a spus Maskulic Csaba.

    Antrenorul Ovidiu Ignat, evident emoționat, a anunțat că la Satu Mare vor veni nouă arbitri din afara Ardealului iar Mihai Petre va fi printre ei. În plus vom avea și un arbitru invitat din Ungaria.

    Competiția va începe sâmbătă la ora 9 și până la ora 15 va avea loc prima secțiune. Apoi de la ora 18 e prezentarea perechilor și deschiderea oficială iar duminică din nou concursul va continua de la ora 9 până la 18.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE