More

    Ultimul meci din acest sezon

    olimpia-fc-bihor

    Olimpia încheie azi sezonul cu un meci în faţa propriilor suporteri în compania deja retrogradatei Minerul Motru.

    Partida ce va începe la ora 11 se anunţă a fi una de vacanţă în condiţiile în care elevii lui Csik au locul şapte asigurat, în vreme ce minerii sunt deja de multă vreme retrogradaţi pe plan sportiv în eşalonul trei. Chiar dacă Minerul Motru a retrogradat pe criteriu sportiv în Liga a 3-a, echipa gorjeană se poate trezi peste trei săptămâni tot în eşalonul doi valoric din ţara noastră. Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va decide în data de 28 iunie soarta mai multor echipe, cum ar fi CSU Craiova sau Minerul Motru. Craiovenii cel mai probabil vor primi undă verde să intre în Liga 1, apoi se va aproba noul sistem competiţional, Liga a 2-a crescând de la un total de 24 de echipe la 28. Astfel, se creează patru locuri libere la Liga a 2-a, şi automat se aplică regulamentul, iar Minerul va primi drept de joc în eşalonul doi.

    În privinţa Olimpiei, echipa şi-a îndeplinit obiectivul stabilit în toamnă, o clasare între locurile 1-8, dar suporterii au rămas cu regretul că gruparea fanion a judeţului nu a prins play-off –ul mai ales că practic cu două etape înaintea finalului în sezonul regulat ai noştri erau pe trei şi mai aveau nevoie de un singur punct , cu Bistriţa acasă!

    Antrenorii Csik şi Bolba ar putea folosi o formulă în care să regăsim azi o parte dintre jucătorii ce au evoluat mai puţin în acest an mai ales că Ene, Bujor, Munteanu sau Micaş au ceva probleme şi nu au fost reţinuţi în lot. De altfel, lui Cornel Ene îi expiră împrumutul la Olimpia şi mai mult ca sigur se va întoarce la CFR Cluj.

    Altfel, UTA a fost exclusă din campionat şi oficial Olimpia a câştigat la masa verde, 3-0. Arădenii ajung de pe ultimul loc în seria Vest a ligii a 2-a direct în Liga a 4-a Arad, asta dacă nu cumva echipa se va desfiinţa la vară!

    Iată programul ultimei etape:
    Play-off: FC Olt – ASA Târgu Mureș 1-0 , Gl. Bistrița – Met. Reșița, CS U Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea
    Play out: Olimpia-Minerul Motru.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE