More

    Eveniment / Poftiţi la dans!

    mihai-petre-1

    Peste 200 de perechi din întreaga ţară vor participa de azi(n.r. sambata) la cea de a patra ediție a Cupei Sătmarului la dans sportiv. Concursul la care invitat special ca arbitru va fi și ”juratul” de la Românii au Talent, Mihai Petre, va începe azi la ora 9 la sala LPS

    Organizatorii au anunțat ca o noutate pentru ediția din acest an faptul că perechile participante vor beneficia de un punctaj dublu, fapt ce face mai interesant concursul de la Satu Mare.

    Deschiderea oficială şi parada dansatorilor e programată azi de la ora 18.

    De la cluburile de dans din Satu Mare vor fi în concurs peste 40 de perechi la diferite categorii de vârstă şi clasă.

    Antrenorul Ovidiu Ignat ne-a spus că la Satu Mare vor veni nouă arbitri din afara Ardealului iar Mihai Petre va fi printre ei. În plus vom avea și un arbitru invitat din Ungaria. De remarcat că la Satu Mare va sosi şi conducerea Federaţiei Române de Dans Sportiv chiar dacă în acest weekend la Bucureşti are loc un alt concurs interesant.

    Competiția va începe astăzi la ora 9 și până la ora 15 va avea loc prima secțiune. Apoi de la ora 18 e prezentarea perechilor și deschiderea oficială iar duminică din nou concursul va continua de la ora 9 până la 18.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE