More

    10 lucruri pe care femeile trebuie să le înţeleagă pe perioada Campionatului Mondial

    1

    Cu mai puţin de o săptămână înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia este momentul ideal să stabilim ce trebuie să facă femeile pe perioada competiţiei respective.

    Campionatul Mondial de fotbal este considerată de aproape toţi bărbaţii cea mai importantă competiţie sportivă. Turneul final ţine o lună, perioadă apreciată la maxim de reprezentanţii sexului tare.

    1. Campionatul Mondial de fotbal este perioadă preferată a unui bărbat. Nu ne permitem să pierdem vreun meci, aşa că în următoarele 30 şi ceva de zile telecomanda televizorului ar trebui să rămână în custodia noastră.

    2. Dacă vă uitaţi la fotbal la fel de mult ca noi, susţineţi aceleaşi echipe pe care le susţinem şi noi. Un bărbat îşi doreşte ca persoana iubită să-l susţină în totalitate, să fie de aceeaşi parte a baricadei cu el. Şi, nu uitaţi că s-au rupt prietenii trainice din cauza disputelor în legătură cu echipa favorită a unuia sau a altuia.

    3.  Dacă actorii nu poartă tricouri de fotbal, nu suntem interesaţi să urmărim vreun film artistic sau vreun serial în această perioadă.

    4. Nu putem să-ţi vizităm rudele sub nicio formă în această perioadă a anului. Aşa că ia recomandă-le să nu moară, să nu rămână gravide, să nu nască sau să nu se căsătorească pe perioada Campionatului Mondial de fotbal.

    5. Da, vom urmări meciurile integral. Da, vom urmări şi rezumatele. Sunt cel puţin la fel de interesante.

    6. Sub nicio formă nu aveţi voie să treceţi prin dreptul televizorului în momentul în care urmărim un meci. Dacă e neapărat nevoie să ajungeţi în partea cealaltă a camerei, gândiţi-vă la variante alternative de a vă deplasa. Una dintre acestea ar fi târâtul pe podea.

    7. Dacă vreţi să vă uitaţi la un meci, nu rataţi momentul în care sunt prezentate cele două echipe. Memoraţi bine jucătorii celor două formaţii. Sub nicio formă nu trebuie să ne deranjaţi în timpul meciului cu întrebări de genul “Cine este jucătorul acela?”.

    8. Vor veni prieteni pe la mine şi vom susţine întreaga seară echipa favorită. Primeşte-i cu un zâmbet larg şi nu te văita că apartamentul se va umple de mizerie.

    9. Indiferent de ce se întâmplă în casă, chiar dacă ceva ia foc sau cineva moare, nu ai dreptul să vorbeşti pe parcursul meciului. Pauza dintre reprize este singura perioadă în care ai dreptul să vorbeşti. Descurcă-te cu cele 15 minute pe care le ai la dispoziţie.

    10. Nu în ultimul rând trebuie să înţelegi că Ronaldo brazilianul şi Ronaldo portughezul sunt două persoane diferite. Ăsta cred că este răspunsul la mai toate întrebările tale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE