More

    “Competiţia albinuţelor” la Grădiniţa “Dumbrava Minunată”

    copii-2

    La Grădiniţa “Dumbrava Minunată” s-a desfăşurat ieri serbarea de sfârşit de an şcolar a copiilor de la Grupa “Albinuţelor ocupate”, educatoare Oana Anania şi Gabriela Mihalca. Cu această ocazie a avut loc “Competiţia albinuţelor”, la care au participat cei 25 de copii, cât şi părinţii acestora. Scopul acestui joc a fost acela de a-i implica pe copii şi pe părinţi în competiţiile outdoor. În cadrul acestui concurs au avut loc patru probe, acestea fiind popice, cu buretele la ţintă, culege mingile şi cercurile muzicale.

    Înainte de desfăşurarea competiţiei, fiecare participant a extras un bileţel, pe care era scris numărul probei la care participă. La finalul probelor, cei clasaţi la fiecare secţiune pe locul I au primit câte trei albinuţe vesele, cei de pe locul doi câte două albinuţe vesele şi una mirată, iar cei care s-au clasat pe locul al treilea câte o albinuţă veselă şi două mirate.

    După terminarea “Competiţiei albinuţelor”, cei mici s-au întors în sală unde au avut parte de numeroase surprize, în cadrul unei mese festive. Prichindeii au primit pizza, au avut parte de o pinata, dar şi de tort şi şampanie pentru copii, întrucât au absolvit grupa mică, iar la toamnă vor fi în grupa mijlocie.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE